0 Shares 150 Views

HARRY POTTER

9 de febrer de 2024
150 Views

Aquest trimestre, a l’escola, estem fent un projecte de Harry Potter.
Primer de tot, abans de començar el projecte, ens va arribar una carta de Hogwarts on ens convidaven a fer una carta de presentació per poder ser candidats a estudiar a la seva escola de màgia. Uns dies després ens van contestar a les nostres cartes i ens van acceptar a tots/es.
Dimarts 14 de novembre, quan vam arribar a l’escola, vam veure als professors baixant per les escales de l’escola vestits de professors de Harry Potter, anaven amb un capa negra i les bufandes dels colors de les cases de Hogwarts.


Quan vam arribar a dalt de les escales hi havia una paret de tela que simulava la paret de l’andana 9 i 3/4, un cop la vam travessar vam sentir la música de Harry Potter i vam veure unas banderes de les cases de Hogwarts. Després de tot això vam anar a les classes i ens van fer esperar uns 5 minuts, perquè després venia una cosa molt important… El barret seleccionador!
Al passadís hi havia dues files llargues de cadires, una a l’esquerra i una a la dreta. Hi havia una professora al principi del passadís amb el barret seleccionador. Ella anava cridant per ordre de llista a les persones i els hi posava el barret al cap, el barret seleccionador amb una audio que posava la nostra professora deia de quina casa erets. Uns quants dies després d’haver sigut seleccionats ens van arribar unes cartes que explicaven que havíem de fer una vareta i una òliba per aconseguir punts. Ah, per cert, el sistema de punts funciona amb sickles, hi ha diferents colors de sickles i cada color té menys o més valor. Un sickle és una moneda de diners del mon màgic utilitzada a Gran Bretanya, el Galeon és la moneda més poderosa i equival a 17 sickles.


A classe tenim unes marmites que hem d’anar pintant amb els punts que aconseguim a les missions que hem d’anar superant. Al final del projecte sumarem els punts de totes les cases per descobrir quina és la guanyadora de la copa aquest curs. Ara ja hem fet les varetes, només ens falten les òlibes que les hem de fer durant les vacances de Nadal. Relacionat amb això vam anar a una exhibició a Barcelona on primer de tot ens vam registrar a unes pantalles on haviem de posar la nostre casa, el nostre animal espiritual, la nostra vareta i fer-nos una una foto. Vam fer moltes coses divertides, volar amb una escombra, jugar a Quidditch, arrencar “mandràgores”, fer pocions… Anavem guanyant punts per la nostra casa en superar cadascuna de les activitats.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
355 views
355 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
278 views
278 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
331 views
331 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com