0 Shares 512 Views

Guillem Muñoz tercer al Trofeu Baix Penedès a Sant Jaume dels Domenys

10 d'agost de 2023
512 Views

La localitat de Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès) va acollir la 49a edició del Trofeu Baix Penedès, novena cita del calendari de Grans Clàssiques – 7è Trofeu Joan Casadevall, organitzada per la Unió Ciclista Igualadina, sobre un circuit de16 quilòmetres, que els corredors passant per poblacions com Cornudella, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i El Papiolet, havien de donar 7 voltes, amb total de 112 quilòmetres. Van prendre la sortida una vuitantena de corredors de les categories Sub-23 i Elit.

Després d’una carrera selectiva, una quinzena de corredors van arribar als últims quilòmetres amb opcions de victòria i Guillem Suriñach (Controlpack) fou qui es va imposar-se a l’arribada amb un petit marge sobre els seus rivals.

L’osonenc Suriñach ha estat acompanyat al podi pel tarragoní Edgar Curto (Arabay Vas Balear) i el santfruitosenc Guillem Muñoz (73Factory BG Team), que han estat segon i tercer respectivament. L’italià Simone Sanò (Controlpack), que finalitzà vuitè a Sant Jaume dels Domenys, assalta el liderat de les Grans Clàssiques a falta de només dues cites del calendari: Volta al Montsià i Gran Clàssica Modest Capell