Guillem Muñoz tercer al Trofeu Baix Penedès a Sant Jaume dels Domenys

Jaume Grandia
Lectura de 2 min

La localitat de Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès) va acollir la 49a edició del Trofeu Baix Penedès, novena cita del calendari de Grans Clàssiques – 7è Trofeu Joan Casadevall, organitzada per la Unió Ciclista Igualadina, sobre un circuit de16 quilòmetres, que els corredors passant per poblacions com Cornudella, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i El Papiolet, havien de donar 7 voltes, amb total de 112 quilòmetres. Van prendre la sortida una vuitantena de corredors de les categories Sub-23 i Elit.

- Anunci patrocinat -

Després d’una carrera selectiva, una quinzena de corredors van arribar als últims quilòmetres amb opcions de victòria i Guillem Suriñach (Controlpack) fou qui es va imposar-se a l’arribada amb un petit marge sobre els seus rivals.

L’osonenc Suriñach ha estat acompanyat al podi pel tarragoní Edgar Curto (Arabay Vas Balear) i el santfruitosenc Guillem Muñoz (73Factory BG Team), que han estat segon i tercer respectivament. L’italià Simone Sanò (Controlpack), que finalitzà vuitè a Sant Jaume dels Domenys, assalta el liderat de les Grans Clàssiques a falta de només dues cites del calendari: Volta al Montsià i Gran Clàssica Modest Capell