0 Shares 976 Views

Guillem Muñoz segon a la Volcat Costa Brava 2019

27 de març de 2019
976 Views

El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz de T.Bellès es va classificar en segon lloc, a la prova de BTT Volcat Costa Brava 2019, que es va celebrar el passat cap de setmana a localitat de Calonge i Sant Antoni, cursa de dues etapes amb un total de 136 kms. per camins i corriols del Baix Empordà, i que va comptar amb la participació de prop de 700 corredors de bicicleta de muntanya, dels que destacaven els de l’equip portuguès del DMT Racing Team, amb l’excampió del Món Tiago Ferreira, Hans Becking i Jose Dias, i l‘equip Bulls Team, amb el corredor Stauffer Hansueli.

Encara que en la primera etapa es va imposar Guillem Muñoz, en la segona el domini fou dels portuguesos, havent-se de conformar el santfruitosenc amb la segona plaça final darrere el vencedor Jose Dias, que va invertir un temps de 6:17:23, amb una avantatge de 6m.19s. sobre Muñoz i de 6m.20s. sobre el tercer, Eric Gil del Benicàssim.
El manresà de l’equip Esteve, Roger Argelaguer fou onzè i Xavier Martí del T.Bellès acabà onzè de la categoria Màsters 50.