0 Shares 916 Views

Guillem Muñoz guanya la I Andorra Bike Race

24 d'octubre de 2018
916 Views

El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, del Fa-sol, va guanyar la primera edició de l’Andorra Bike Race, una cursa de bicicleta de muntanya de tres etapes marató, amb un total de 135 km. i 4.250 mts de desnivell positiu, que va comptar amb la participació de més de 100 corredors.

Guillem Muñoz es mostrava molt satisfet del desenvolupament de la cursa i deia:” Vaig estar parat a l’estiu perquè venia d’un any de molta càrrega de competició. La idea era arribar fort a la cursa d’Andorra, però la setmana passada vaig tenir un accident: em va atropellar una moto i vaig estar fins dimarts que pràcticament no podia caminar, i aquests dies encara em ressentia una mica del dolor. No sabia ni si podria participar, però al final m’he sentit bé. Venia a la cursa amb la idea d’intentar fer podi i almenys guanyar alguna etapa, i el resultat no podia ser millor, vencedor d’una etapa i guanyador absolut”.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com