0 Shares 504 Views

Gent fent Poble presenta Batanés com a candidat a les eleccions municipals del 2019

15 novembre, 2018
504 Views

L’agrupació d’electors Gent fent Poble ha presentat candidatura per optar a l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages a les eleccions municipals del maig de 2019.
Divendres dia 26 d’octubre, al Teatre casal Cultural, la formació Gent fent Poble va presentar Joan Carles Batanés com a candidat per encapçalar la llista que optarà a renovar l’alcaldia.

Batanés, envoltat en tot moment pel seu equip, va transmetre els valors que mantenen viva l’agrupació i que responen a un objectiu molt clar: “hi ha coses per fer i recorregut per millorar i tenim la convicció que si seguim treballant per la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes assolirem noves fites que encara faran millor el nostre poble”.
Durant la presentació es va destacar el fet de disposar d’un grup consolidat de persones i alhora tenir noves incorporacions que donen alè per seguir treballant pel poble i amb el poble.

Joan Carles Batanés ja va destacar algunes propostes per als propers quatre anys, emmarcades en el “compromís contrastat de fer allò que es diu que es farà”. Va parlar del nou edifici del Cobert de la Cultura, de la xarxa de vies humanitzades, de la nova Ràdio pels joves, de seguir amb l’aposta mediambiental i del rigor econòmic, i tot això sempre sense oblidar la base fonamental de Gent fent Poble: escoltar a les persones i actuar davant de les petites coses que ens fan millor la vida quotidiana.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La Llar d’infants de l’escola Paidos
283 views
283 views
Veritat o mentida
199 views
199 views

Veritat o mentida

Redacció - 17 maig, 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Horrorland
1369 views
1369 views
Frase de la setmana. Rabindranath Tagore
815 views
815 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com