0 Shares 648 Views

Gent fent Poble presenta Batanés com a candidat a les eleccions municipals del 2019

15 de novembre de 2018
648 Views

L’agrupació d’electors Gent fent Poble ha presentat candidatura per optar a l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages a les eleccions municipals del maig de 2019.
Divendres dia 26 d’octubre, al Teatre casal Cultural, la formació Gent fent Poble va presentar Joan Carles Batanés com a candidat per encapçalar la llista que optarà a renovar l’alcaldia.

Batanés, envoltat en tot moment pel seu equip, va transmetre els valors que mantenen viva l’agrupació i que responen a un objectiu molt clar: “hi ha coses per fer i recorregut per millorar i tenim la convicció que si seguim treballant per la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes assolirem noves fites que encara faran millor el nostre poble”.
Durant la presentació es va destacar el fet de disposar d’un grup consolidat de persones i alhora tenir noves incorporacions que donen alè per seguir treballant pel poble i amb el poble.

Joan Carles Batanés ja va destacar algunes propostes per als propers quatre anys, emmarcades en el “compromís contrastat de fer allò que es diu que es farà”. Va parlar del nou edifici del Cobert de la Cultura, de la xarxa de vies humanitzades, de la nova Ràdio pels joves, de seguir amb l’aposta mediambiental i del rigor econòmic, i tot això sempre sense oblidar la base fonamental de Gent fent Poble: escoltar a les persones i actuar davant de les petites coses que ens fan millor la vida quotidiana.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris del cap de setmana
45 views
45 views

Horaris del cap de setmana

ASFE - 30 de setembre de 2022
Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival
42 views
42 views

Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival

Jaume Grandia - 30 de setembre de 2022
Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”
33 views
33 views

Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”

Redacció - 30 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com