0 Shares 819 Views

Gent fent Poble presenta Batanés com a candidat a les eleccions municipals del 2019

15 de novembre de 2018
819 Views

L’agrupació d’electors Gent fent Poble ha presentat candidatura per optar a l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages a les eleccions municipals del maig de 2019.
Divendres dia 26 d’octubre, al Teatre casal Cultural, la formació Gent fent Poble va presentar Joan Carles Batanés com a candidat per encapçalar la llista que optarà a renovar l’alcaldia.

Batanés, envoltat en tot moment pel seu equip, va transmetre els valors que mantenen viva l’agrupació i que responen a un objectiu molt clar: “hi ha coses per fer i recorregut per millorar i tenim la convicció que si seguim treballant per la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes assolirem noves fites que encara faran millor el nostre poble”.
Durant la presentació es va destacar el fet de disposar d’un grup consolidat de persones i alhora tenir noves incorporacions que donen alè per seguir treballant pel poble i amb el poble.

Joan Carles Batanés ja va destacar algunes propostes per als propers quatre anys, emmarcades en el “compromís contrastat de fer allò que es diu que es farà”. Va parlar del nou edifici del Cobert de la Cultura, de la xarxa de vies humanitzades, de la nova Ràdio pels joves, de seguir amb l’aposta mediambiental i del rigor econòmic, i tot això sempre sense oblidar la base fonamental de Gent fent Poble: escoltar a les persones i actuar davant de les petites coses que ens fan millor la vida quotidiana.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
341 views
341 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
263 views
263 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
328 views
328 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com