0 Shares 997 Views

“Gent fent Poble” envers el nou POUM de Sant Fruitós de Bages

1 de febrer de 2019
997 Views

1 . Gent fent Poble té dipositada la més absoluta confiança en els regidors i l’alcalde del nostre grup municipal a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i sense cap mena de dubte el nou POUM està redactat amb tot el tacte i rigor a que ens tenen acostumats a l’hora de desenvolupar les seves tasques.
2. Demanem que es mantingui la confiança en la feina ben feta, que està sent la forma habitual de treballar de Gent fent Poble, i que està donant tant bons resultats al nostre municipi i pels nostres veïns i veïnes.
3. El programa electoral de Gent fent Poble indicava el desenvolupament i aprovació del POUM i aquest és l’objectiu dins d’aquesta legislatura i per això treballarem fins el darrer minut, en això i en allò que calgui, ja que estem aquí per fer feina des del primer fins al darrer instant d’aquesta legislatura.
4. Gent fent Poble estarà el dia 18 de febrer al Ple de presentació del POUM, fent costat als nostres regidors i escoltant cada detall de la seva exposició pública. Demanem als ciutadans que també acudeixin al Ple i es facin el seu propi relat i n’extreguin la seva pròpia opinió.
5. Gent fent Poble creu fermament en la salvaguarda del territori, dels espais naturals, de les àrees protegides i en general del nostre planeta i no farà un POUM que es carregui la feina feta, demostrable, en aquests anys de govern. Amb l’adquisició de la flota de vehicles elèctrics municipals, els edificis amb plaques fotovoltaiques, l’enllumenat LED, les calderes de Biomassa …. Un municipi exemplar mediambientalment de la mà de Gent fent Poble i que en el POUM es segueix plasmant aquesta manera de fer i de ser. Cal progrés i cal preservació del medi, i això és compatible.
6. Gent fent Poble creu en el nou POUM de Sant Fruitós de Bages i esperarà a l’aprovació inicial i al període d’exposició pública per entrar en un debat sa, transparent i amb dades reals. Sempre buscant el millor per nostre municipi i per la nostra terra.
Sant Fruitós de Bages, 27 de gener de 2019
Grup de Comunicació
GENT FENT POBLE

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com