0 Shares 551 Views

Presentació d’“On són les nostres abraçades?”

1 d'octubre de 2020
551 Views

Per: Redacció

El passat divendres dia 18, va tenir lloc, a la llibreria Parcir de Manresa, la presentació del conte il.lustrat “on són les nostres abraçades?”. Un conte didàctic destinat als nens i que tracta d’una forma pedagógica la problemàtica de la pandèmia amb totes les seves conseqüències.

La presentació de l’obra, signada per Gemma Sanllehí i Vanesa Buenache pels textos i per Galdric Sala pels dibuixos, Va comptar amb la presencia d’Òscar Bernadich i Laia Majó, caps de pneumologia i psicología infantil d’Althaia, respectivament. Dos professionals de primer nivell que han viscut i viuen des de primera línia tota la situació creada per la pandèmia. Així mateix hi van intervenir els regidors de l’àrea infantil i d’ensenyament de l’Ajuntament de Manresa Rosa Ortega i Antoni Massegú.
L’assistència a l’acte va ser molt nombrosa, omplint tot l’espai que la placeta Lluís Companys permetia, així com l’entorn de la mateixa amb gent que va seguir l’acte a peu dret. La presentació va acabar amb la signatura d’exemplars per part dels autors.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com