0 Shares 565 Views

Festa SFB-Esport

12 d'octubre de 2018
565 Views

La sala Nexe de Sant Fruitós va acollir la Festa SFB-Esport per reconèixer els millors esportistes locals de la temporada passada, acte presidit per l’alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor d’esports, Tomàs Casero, que foren els encarregats de lliurar els guardons

  • El premi Esportista més destacat absolut fou pel ciclista Guillem Muñoz (TBellès), campió català de curses en carretera i BTT. Finalista el jugador de bàsquet de l’Asfe Pau Muñoz Borrut.
  • El premi Esportista més destacada absoluta fou per Montserrat Prat (CA Manresa), campiona del món de perxa Master 50. Finalistes Mariona Teixidó i Paula Orive (bàsquet) de l’Asfe
  • El premi Esportista més destacat de base va correspondre al jugador de voleibol del Barça. Arnau Caparrós. Finalistes Adrià Soldado del bàsquet Asfe, i Joan Pérez (Kàrting)
  • El premi Esportista més destacada de base fou per la jugadora de futbol Paula Fernández (Màlaga CF). Finalistes Noelia Jardo (judo – Paidos) i Mar Santanach (atletisme/martell – CA Manresa).
  • Els esportistes escolars més destacats van ser: Gerard Alberch (cros i duatló – Mn. Gibert), Pol de Vega (cros – Paidos), Abel Colom (cros – Paidos), Àxel Zaragoza (cros i duatló – Pla del Puig), Aran Ponts (cros – Paidos), Xènia Alberch (cros i duatló – Mn Gibert) i Abril Vidal (cros – Paidos).
  • El millor equip de base va ser l’escola de voleibol de Sant Fruitós. Altres candidats eren el mini A femení de bàsquet del Paidos ASFE i l’equipa de cros del Paidos. El premi al mèrit esportiu va ser per al cadet 1 masculí de bàsquet de l’ASFE.
  • La millor organització va correspondre a la 30a edició de la Copa Bages de bàsquet i voleibol de l’ASFE; el reconeixement història, per a Lluís Ortega (futbol); el millor equip absolut, el Petro Pintó sènior A femení de bàsquet de l’ASFE (altres candidats, els dos sèniors de l’ASFE de voleibol); i el tècnic més destacat, Josep Riera de l’ASFE (bàsquet), davant de Ferran Tarazona (Vitamina) i Ivan Pozo (voleibol – Paidos).

Jaume Grandia
Foto: Lluc GM

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com