0 Shares 1545 Views

Ferran Gallart forma part del Comitè Internacional de selecció del 17è Festival Internacional d’Animació-Hiroshima 2018

7 de maig de 2018
1545 Views

El dibuixant santfruitosenc Ferran Gallart Dosrius serà aquest mes de maig al Japó, com a membre del Comitè Internacional de selecció dels films participants en el 17è Festival Internacional d’Animació d’Hiroshima 2018.

El Festival Internacional d’Animació d’Hiroshima és una manifestació biennal que es celebra a la ciutat d’Hiroshima del 23 al 27 d’agost, avalada per l’Associació Internacional del Cinema d’Animació (ASIFA). Sota l’esperit de Love & Peace, el festival s’ha dedicat a l’avanç de la cultura de l’art audiovisual en general, promovent intercanvis culturals internacionals a través del desenvolupament de l’art de l’animació. Actualment, el Festival d’Hiroshima és considerat com un dels festivals d’animació més respectats del món. També està qualificat com a Festival de Curtmetratges de l’Acadèmia.

Ferran Gallart, ha estat també notícia, aquest dies, perquè fou entrevistat per Jordi Artigas d’ASIFA/Catalunya i el seu equip de l’entitat Zoòtrop A.C., els quals produeixen l’obra “La memòria dels dibuixants” que pretén reivindicar, redescobrir, estudiar i difondre la vida i obra dels dibuixants catalans.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com