0 Shares 639 Views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

25 de novembre de 2020
639 Views

Per: FCFruitosenc

Avui entrevistem al nostre director esportiu: José Antonio Villarreal, ”Villa”. El santfruitosenc va iniciar-se com a jugador del futbol base del nostre club l’any 1996 com a benjamí. Més endavant, va començar la seva etapa com a entrenador i coordinador d’etapa del club que va durar 4 anys. Paral·lelament va formar part de la plantilla del primer equip com a jugador, on va ser-hi un total de 5 temporades. Finalment, des de l’any passat ha tornat al Fruitosenc però, aquest cop, com a director esportiu. En Villa ha passat per moltes de les facetes de la nostra entitat i coneix l’etapa recent del club com a pocs. Segur que ens explicarà coses molt interessants!

 1. Explica’ns breument com vas viure els teus inicis al club.Personalment, era l’activitat per excel•lènciadel meu cercle d’amistats i la meva pròpia. Era una altra època, aquella on sorties al carrer a jugar amb una pilota a la mà i et creaves una porteria amb dos arbres en qualsevol superfície practicable durant hores sense descans.
  En l’àmbit esportiu, en canvi, no va ser fàcil. El nivell de l’equip durant els primers anys no era per llençar coets, estàvem a l’última categoria amb l’objectiu de no quedar últims bàsicament per amor propi.
  Així i tot, tinc un bon record d’aquells anys tant al MontsenyorGibert com al Camp Municipal.

  2. Com és ara el teu dia a dia com a director esportiu?

  Ara mateix, la situació marcada pel covid-19 ha modificat molt el dia a dia de la meva figura dins del club. Em responsabilitzo més de les comunicacions i decisions internes com a club que de l’apartat tècnic-esportiu. És una llàstima que aquest any hàgim patit aquesta pandèmia, ja que havíem realitzat una aposta ferma de recuperar els coordinadors d’etapa, potenciar formacions, elaboració de plantilles amb bona previsió, aposta pels entrenadors de casa, fixatges, etc.
  En termes generals, m’encarrego de supervisar entrenaments, gestionar problemàtiques internes, aportar solucions, intranet, equipacions, famílies, etc. En resum, intentar que la maquinària del club funcioni sense entrebancs.

  3. Què destaques en cadascuna de les etapes (director esportiu, entrenador i jugador del primer equip) i com es viu des de dins?

  Com a director esportiu, m’agrada poder representar l’entitat del meu poble, la que m’ha vist créixer com a futbolista i com a persona.
  Com a entrenador destaco les ganes que vam aportar un grup de joves que sabien la necessitat de dotar al club de noves metodologies, plantilles, la manera d’enfocar el treball diari donant una visió diferent i més actual. Per això, vam presentar el projecte de l’Atlètic Sant Fruitós tot i que després de diverses reunions va esdevenir com a ”Sant Fruitós Escola de Futbol” on ens encarregàvem del F7. Per últim, com a jugador el fet de realitzar la pràctica de l’esport que més t’agrada amb els teus amics és el que més destacaria. També el bon tracte de tota la gent involucrada amb el club, presidents, gent del bar, aficionats (“tribuneros” també), ajuntament, etc.

  4. Quin és el teu millor record com a entrenador? I jugador?

  Com a entrenador, el que tinc més present és l’esforç dels jugadors que entrenava a segona en categoria Benjamí. Vam assolir sempre els objectius marcats amb molt de sacrifici i treball constant.
  Pel que fa a jugador, quan vaig tornar un cop iniciada l’etapa sènior i poder compartir vestidor amb amics, familiars, etc… no té preu. Personalment, durant els meus anys jugant fora, seria l’ascens a 1a amb un grup molt maco en la categoria Juvenil del que tinc molts bons records.

  5. Com veus el futur pròxim i llunyà del club?

  La veritat és que el club avui dia continua creixent de forma positiva, així el nombre de jugadors ho avala. Com he comentat, l’aposta d’aquest any és forta en molts dels nostres equips amb l’objectiu de posicionar al club on li pertoca. El meu objectiu personal és situar un equip per categoria a 1a, sense prioritzar la competició per sobre de l’educació i l’aprenentatge, ja que són dos conceptes que poden anar de la mà. Per últim, considero que tot el personal que dia rere dia s’hi dedica i aporta el seu granet de sorra al club, farà que els que SOM VERDS siguem encara més família.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com