0 Shares 673 Views

ÉXIT DEL 3er CONCERT DEL FIMC A SANT BENET amb “VENÈCIA ENTRE CANALS I MÚSICA”

3 d'agost de 2022
673 Views

El tercer concert del Festival Internacional de Música Clàssica “Memorial Eduard Casajoana”, va portar als jardins del Monestir de Sant Benet de Bages, l’espectacle “Venècia: entre canals i música” amb la soprano japonesa Mao Miyoshi, la mezzosoprano Mireia Pintó, el pianista rus Vladislav Bronevetzky i l’actor vallesà Jordi Boixaderas, amb programa amb música de Rossini, Mendelssohn, Schubert, Liszt, Hahn, Chopin, Poulenc i Offenbach, amb textos escollits per Oriol Pérez i Treviño i Mireia Pintó de Leopold, Moore, Neruda, Brodsky, Pla i Gimferrer.

En la presentació del concert, Oriol Pérez va llegir un escrit de l’Associació Memorial Eduard Casajoana, fent esment els dies complicats que viu la comarca, al temps que agraïa l’esforç de bombers i demes personal en les taques d’extinció dels focs. Oriol Pérez va comentar que el programa sobre la mítica Venècia ens recordava ara els perills del canvi climàtic “Si és deia que el declivi i enfonsament la ciutat dels ducs i dels canals era una metàfora sobre la decadència del món occidental, potser s’ha de pensar que és la primera mostra de la desaparició de la vida humana”.

El públic que omplia el recinte va gaudir del gran recital que van oferir músic, cantants i actor-rapsode, i respectà el prec de no aplaudir fins l’acabament del concert, aleshores es va produir una gran i forta ovació que va durar varis minuts, obligant als artistes ha sortir a saludar en dues ocasions. Entre el públic assistent hi havia la consellera de Cultura de la Generalitat, Nàtalia Garriga

 

 

 

Foto J. Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com