0 Shares 201 Views

Es presenta el projecte constructiu d’una nova rotonda al polígon de Santa Anna per tal de millorar el flux de vehicles que circulen per aquest punt

201 Views

El conseller de territori ha presentat aquest projecte que ha de ser una realitat al 2024.

El conseller de territori de la Generalitat, Juli Fernàndez Olivares, ha presentat aquest dijous el projecte constructiu d’una nova rotonda al polígon industrial de Sant Anna a Sant Fruitós de Bages, a l’alçada del carrer Sakura.

Actualment la carretera BV-4511, que transcorre al llarg de tota la zona industrial, acumula un gran flux de trànsit, entre ells, molts vehicles pesants que provenen de les empreses ubicades en aquesta zona industrial. Un dels punts més transitats de la zona, és la intersecció entre aquest vial i el carrer Sakura, per on hi ha una gran afluència de camions i cotxes que posen en perill la seguretat viària durant les incorporacions a la via principal.

La construcció d’una rotonda en aquest nus viari permetrà millorar-ne la circulació i facilitar la incorporació de vehicles des del ramal provinent del polígon.

Aquesta infraestructura tindrà 40m de diàmetre i serà de prioritat pels vehicles que circulen per l’anella central. Concretament es construirà en la intersecció entre la carretera BV-4511 i els carrers Sakura, Oms i de Prat i Vilella de Claret.

Aquest projecte ha estat altament demandat tant per l’Ajuntament com per bona part de les empreses ubicades en aquest punt del polígon industrial.

El cost de l’execució de les obres s’assumirà de manera compartida entre la Generalitat, l’Ajuntament i els propietaris de les empreses del polígon.

Durant la presentació pública d’aquest projecte Fernàndez ha anunciat que aquesta nova infraestructura serà una realitat l’any 2024 i s’executarà per un import de 883.000€.

El Director General d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat Soto, ha estat l’encarregat de presentar el projecte als propietaris de les empreses del polígon, acompanyat per l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i Claret, el regidor d’urbanisme, David Uró Vilanova,  la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Cascasona, el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas Alcantarilla i el director dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, David Aaron López Martí.

Prèviament a la presentació, el conseller ha visitat les dependències de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages on ha signat el llibre d’honor.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com