0 Shares 547 Views

Es constitueix el Consell d’Infants de Sant Fruitós de Bages per al curs 2019-2020

5 de novembre de 2019
547 Views

En el Ple de Constitució del Consell, que es va celebrar aquest dijous a la tarda, es va produir el relleu entre els consellers i conselleres que enguany han començat 1r d’ESO i que han deixat el seu lloc als alumnes que aquest curs comencen 5è de primària.
El Consell està format per una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi, que durant el curs 2019-2020 formaran part del Consell d’Infants, en representació de tots els seus companys de classe, a les sessions de treball que es duguin a terme al llarg del curs escolar.
En l’acte de constitució del Consell hi van assistir l’alcalde, Joan Carles Batanés i la regidora d’ensenyament Núria Clarella qui van donar la benvinguda als nous consellers i van agrair la feta feta als consellers sortints.
Els consellers van marxar amb l’encàrrec de treballar sobre temes relacionats amb la convivència i sobre diferents aspectes que els preocupin en diferents espais ja sigui el familiar, l’escolar, el municipi o les activitats extraescolars.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com