0 Shares 700 Views

Èric Alanis guanya a Zuera i acaba quart del campionat espanyol

11 d'octubre de 2019
700 Views

Es va disputar al circuit aragonès de Zuera, la cinquena i última prova del Campionat d’Espanya de Karting 2019, en la que el pilot santfruitosenc Èric Alanis de l’equip Monlau Competició, a la categoria júnior, va ser segon a la primera mànega i va guanyar a la segona. Amb aquests resultats Alanis acaba quart a la classificació general final del campionat, en la que la temporada passada fou onzè.

Gran cap de setmana per Èric Alanis a Zuera, sent primer en totes les curses de classificació, mentre que en la primera mànega fou superat pel pilot del Kart Republic Spain, Santiago Vallvé, sent tercer un altre pilot del Monlau, Sergio Ruiz. A la darrera cursa, molt disputada i emocionat entre Alanis i Vallvé, es va imposar finalment el santfruitosenc per 4 mil·lèsimes de segon, aconseguint la seva primera victòria de la temporada. Va completar el podi, novament Sergi Ruiz.

El vencedor del campionat (CEK 2019) de la categoria júnior ha estat pel pilot del FA Racing, Josep Mª Martí amb 399 punts, mentre Èric Alanis és quart amb 318 punts.