0 Shares 825 Views

ERC inaugura la seva nova seu social a la Crta. de Vic.

25 de gener de 2019
825 Views

El passat dissabte 19 de gener se celebrà la inauguració de la seu de la secció local d’ ERC-Jovent Republicà a Sant Fruitós de Bages. Situat a la carretera de Vic, 21, l’espai és molt cèntric, a peu de carrer, i ens permetrà estar més a prop de la ciutadania.
L’acte va començar a les cinc de la tarda amb unes paraules de benvinguda de l’Àdria Mazcuñan i Claret, actual regidora municipal i candidata a l’alcaldia en les properes eleccions del mes de maig, qui va agrair la presencia a tots els assistents i oferir el local per a que tothom que vulgui s’acosti a aportar idees i propostes municipals. En aquest sentit, cada dia laborable entre les 19,30 i les 20,30 hores el local serà obert. Seguidament va intervenir la senadora sallentina i portaveu d´ERC al Senat, Mirella Cortès, qui encoratjar els assistents a perseverar i treballar en uns moments decisius per a la defensa de la democràcia a Catalunya i alhora esperonar la militància, a continuar participant en la vida política del municipi i a ser valents per continuar amb la lluita per a fer polítiques d’esquerra i independentistes. També va aprofitar la Mirella l’oportunitat per recordar la situació dels presos i la necessitat que tots i cadascun de nosaltres aportem el nostre gra de sorra per tal d’aconseguir la seva llibertat, en el ben entès que l’enfrontament que ells estan duent a terme amb l’Estat és per l’alliberament del nostre país.
El local es feu petit per acollir a tots els assistents, militants, amics i simpatitzants d’ERC que s’acostaren a conèixer el nou espai republicà.
Jesús Valero
President d’ERC-Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com