0 Shares 876 Views

Els santfruitosencs podran escollir, a través d’un procés participatiu, el nom de la plaça situada darrera Cal Casajoana

31 d'octubre de 2019
876 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre un procés participatiu per tal que la ciutadania sigui l’encarregada d’escollir el nom de la plaça que serà la porta d’entrada al nou museu municipal.

Del 4 al 11 de novembre tots els sanfruitosencs, majors de 18 anys i empadronats al municipi, podran votar el nom de la plaça escollint una de les 3 opcions proposades o proposant-ne una de nova.

Des de l’Ajuntament es proposen els següents noms:

  • Plaça d’Àngel Tañà i Sanfeliu: Alcalde del municipi l’any 1936, més conegut com l’Angelet de Can Sala. Va ser uns dels responsables de la construcció de l’antiga biblioteca i que es portés l’aigua potable canalitzada des de la Sèquia al poble.
  • Plaça del Torrent Bo: torrent que transcorre davant mateix del punt on és ubicada la plaça i que rega els horts de La Sagrera.
  • Plaça de l’Era de Cal Vallbona: nom popular amb què es coneixia la plaça en motiu dels pallers que la família Sala-Vallbona tenien a tocar de la plaça. A l’actual plaça s’hi batia el blat que posteriorment s’emmagatzemava en aquests coberts.

A banda d’aquestes 3 propostes, qui ho desitgi també podrà presentar una nova nomenclatura. Només serà permès un vot per persona.

La votació es podrà fer per via telemàtica a través de la web municipal al link , de la APP Mòbil, també presencialment al consistori en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dijous de 17 a 19 hores).

La votació es realitzarà a través d’un formulari ( https://ja.cat/LkPye), on els participants podran escollir entre les 3 opcions proposades i tindran l’oportunitat de proposar una quarta opció. El fet d’escollir la quarta opció exclou de la possibilitat de triar una de les opcions preestablertes. En cas que algun participant esculli més d’una opció, la seva participació serà considerada nul·la.

El nom guanyador s’anunciarà la setmana posterior al tancament del procés participatiu.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com