0 Shares 1748 Views

Els Pastorets de Sant Fruitós

24 de desembre de 2018
1748 Views

Per Nadal tornen els Pastorets al nostre poble. Enguany serà la dotzena temporada en que posarem en escena l’obra d’Enriqueta Capellades: “Els Pastorets del Ferrer Magí”.

Uns Pastorets que amb il·lusió i treball hem procurat anar renovant i millorant any darrera any en totes les seves vessants artístiques: d’escenografia, d’ambientació musical, d’efectes especials, d’actors i en les petites adaptacions a l’actualitat en el guió, per aconseguir un espectacle dinàmic i divertit que sorprengui a l’espectador.

Encara que, dissortadament, enguany només ens veiem amb cor d’oferir-vos dues representacions, degut al degoteig d’espectadors que hem anat patint, i que pot agreujar-se per la coincidència amb la novetat del Pessebre Vivent a Sant Benet, que ens toca de ple cada dia.

En un temps de tristesa i angoixa per l’esdevenidor del nostre país i la seva gent, els Pastorets hem de refermar-nos amb més força que mai en el nostre projecte tradicional arreu de Catalunya, escenificant de mil i una manera l’Adveniment de l’Infant Jesús, amb cadascun dels seus textos i personatges característics per seguir portant una mica d’alegria i esperança al cor dels infants i les seves famílies, però sense deixar de banda el to reivindicatiu com a col·lectiu, que vetlla per preservar la tradició, la cultura i, ara també, la dignitat del nostre país.

Us esperem els dies 26 i 30 de desembre per poder aconseguir-ho!

Enric Rafart

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com