0 Shares 1841 Views

Els Pastorets de Sant Fruitós

24 de desembre de 2018
1841 Views

Per Nadal tornen els Pastorets al nostre poble. Enguany serà la dotzena temporada en que posarem en escena l’obra d’Enriqueta Capellades: “Els Pastorets del Ferrer Magí”.

Uns Pastorets que amb il·lusió i treball hem procurat anar renovant i millorant any darrera any en totes les seves vessants artístiques: d’escenografia, d’ambientació musical, d’efectes especials, d’actors i en les petites adaptacions a l’actualitat en el guió, per aconseguir un espectacle dinàmic i divertit que sorprengui a l’espectador.

Encara que, dissortadament, enguany només ens veiem amb cor d’oferir-vos dues representacions, degut al degoteig d’espectadors que hem anat patint, i que pot agreujar-se per la coincidència amb la novetat del Pessebre Vivent a Sant Benet, que ens toca de ple cada dia.

En un temps de tristesa i angoixa per l’esdevenidor del nostre país i la seva gent, els Pastorets hem de refermar-nos amb més força que mai en el nostre projecte tradicional arreu de Catalunya, escenificant de mil i una manera l’Adveniment de l’Infant Jesús, amb cadascun dels seus textos i personatges característics per seguir portant una mica d’alegria i esperança al cor dels infants i les seves famílies, però sense deixar de banda el to reivindicatiu com a col·lectiu, que vetlla per preservar la tradició, la cultura i, ara també, la dignitat del nostre país.

Us esperem els dies 26 i 30 de desembre per poder aconseguir-ho!

Enric Rafart

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1769 views
1769 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
45 views
45 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com