0 Shares 785 Views

Els Pastorets de Sant Fruitós

22 de desembre de 2019
785 Views

Un any més els Pastorets, l’espectacle tradicional nadalenc, tornen al nostre poble de la mà de l’Elenc Teatral dels Pastorets.

Aquesta serà la nostra tretzena temporada en que representarem l’obra de l’autora de Castellterçol, Enriqueta Capellades, “Els Pastorets del ferrer Magí”.

Una versió dels Pastorets, àgil, dinàmica i divertida, amb un ric i escaient llenguatge, a on s’explica l’Adveniment de l’Infant Jesús mitjançant una rondalla catalana, en que s’escenifica la lluita entre el bé i el mal, protagonitzada pel ferrer Magí, els seus vailets, un bon frare i l’Àngel, enfrontats als diables Llucifer, Satanàs, els seus deixebles i una malèvola Serpent. Una lluita per aconseguir representar els Pastorets al seu poble.

Enguany comptem com a novetat la incorporació femenina en els papers protagonistes, els tres vailets és convertiran en tres noietes, la Rut, l’Ester i la Raquel. Un canvi que estem segurs hauria agradat molt a la autora, tenint en compte el seu tarannà avançat al seu temps com a impulsora i dinamitzadora cultural al seu poble a mitjans del segle passat.

A més aquest canvi no afecta per res al guió ni a les seves expressions més genuïnes, ans al contrari: procurarem que ajudi a enriquir-lo.

També cal destacar que enguany serà de relleu en alguns llocs significatius de la tramoia i la part tècnica, que esperem es consolidin de cara el futur per poder seguir oferint-vos amb garanties aquest espectacle tradicional nadalenc.

Així doncs, amb la mateixa il·lusió de sempre, us esperem al Casal Cultural els dies 26 de desembre (Sant Esteve) i el diumenge 29 de desembre a les 7 de la tarda, per viure plegats les aventures del ferrer Magí i les seves noietes, la Rut, l’Ester i la Raquel per aconseguir representar un any més els Pastorets al seu poble.
Amb la vostra presència, ben segur que serà una lluita compartida.

Enric Rafart

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com