0 Shares 377 Views

Els i les joves del municipi pinten un mural participatiu per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ celebrat el passat diumenge 28 de juny

1 de juliol de 2020
377 Views

Una desena de joves del municipi han pintat, durant dos dies, un mural a la paret exterior del Nexe-Espai de Cultura que serà la porta d’entrada al nou espai jove del municipi.

Aquest projecte participatiu s’ha fet amb la col·laboració del col·lectiu Sanfree’s Rainbow amb l’acompanyament i disseny de l’artista local Clara Oliveras i e Nexe Jove qui aquesta setmana farà els retocs finals de la pintura. Aquesta obra, vol fer visible la diversitat d’identitats, les expressions de gènere i les diferents orientacions sexuals.

Recordem que també s’ha programat, a l’entorn d’aquesta commemoració, la projecció del documental “De Berta a Teo” amb la presència i intervenció de Teo Valls, el protagonista de la pel·lícula.

La projecció es realitzarà al Nexe-Espai de Cultura el divendres 26 de juny a les 19:00 hores. Les entrades s’han de reservar prèviament al correu electrònic nexejove@santfruitos.cat .

El mateix diumenge 28 de juny, en commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ la bandera irisada va lluir a la façana de l’ajuntament.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com