0 Shares 378 Views 2 Comments

EL TRIPARTIT MENYSPREA A GENT FENT POBLE EN LA VISITA DE LA CÒNSOL DE BOLÍVIA A SANT FRUITÓS DE BAGES

8 de maig de 2021
378 Views 2
Text: Gent fent Poble

Cal posar de manifest el menyspreu que el Tripartit que governa, i de forma principal l’alcaldessa d’ERC Sra. Àdria Mazcuñan, està tenint envers els regidors de Gent fent Poble a l’oposició.

En motiu de la celebració del Festival Clam amb subseu al nostre municipi es van projectar dos films relacionats amb l’Any Lluis Espinal, als quals va assistir-hi la Cònsol de Bolívia a Catalunya Sra. Maya Nemtala. La Cònsol va estar de visita al nostre poble durant tota la jornada de diumenge 2 de maig en actes oficials que van incloure la signatura en el llibre d’honor del municipi. En cap moment es va comunicar la visita als regidors de Gent fent Poble i fins i tot finalitzada la projecció de les pel·lícules al Teatre Casal Cultural on van assistir 3 regidors de GfP, es va acomiadar als assistents i es va desallotjar la sala, i posteriorment van tornar a entrar els regidors del Tripartit (ERC PSC i JuntsxSF) per fer-se la foto amb la Cònsol i els organitzadors del certamen.

Gent fent Poble considera aquesta actitud indigna d’una alcaldessa i d’un govern. El propi Reglament Orgànic Municipal al seu article 61.1.f indica que hem de ser convidats i ser-hi representats. Una vegada més es mostren sectaris i partidistes, i excloent a GfP estan menystenint a una part molt important dels ciutadans de Sant Fruitós de Bages.

2 Comentaris

 1. Jo vaig assistir a l’acte pet tres motius:
  1. Membre de la “Comissió Lluís Espinal”.
  2. Membre de “Clam Societat i Cinema”.
  3. Ciutadà de SFB.
  No estic d’acord, ni em sembla correcte i educat, críticar politicament aquest acte socio-humà de reconeixement i solidaritat.
  Els fets: Finalitzat totalment l’acte i per ordre de files, vem anar marxant de la sala. Un cop al carrer, la majoria es va despedir i marxar afectuosament. Uns pocs aprofitàren per a fer “el cigarret”, entre ells la Cònsul de Bolivia. Passats 10 minuts, els restants, proposàrem de fer una foto de record i tornàrem a la sala, pujàrem a l’escenari i sense cop discriminació, la vare fer.
  Ni “partits”, ni tendències, ni pensaments, solsament “solidaritat”.
  És ben cert que a l’orígen dels actes “Any Espinal” a SFB governava un equip i ara en governa un altre, però això no cambia per res el contingut ètic-social de l ‘objectiu, radicalment allunyat de “partidismes i estrategies”.

  Reply
 2. Benvolgut (i amic) Sr. Josep Lluís Rognoni, creiem que des de GfP en cap moment s’ha criticat ni el certamen ni l’acte socio-humà. Prova del nostre recolzament continu ha estat la presència de regidors de GfP a tots els pasis de pel·lícules. Seguim opinant que el govern Tripartit es va saltar el protocol i va obviar que hi ha 6 regidors a GfP a l’Ajuntament i una Comissió Espinal.
  La visita de la Cònsul de Bolívia no creiem que s’hagi de tancar amb un acte improvitzant i sense tenir present a tots els regidors i membres de la Comissió Lluís Espinal durant la seva visita i a la fi del passi dels documentals.
  Esperem que una segona lectura de la nostra nota li faci veure el motiu real del nostre escrit.

  Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
50 views
50 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com