0 Shares 348 Views

El Més Osona celebra el seu 20è aniversari.

9 d'octubre de 2021
348 Views

Per: AMIC / Redacció –

El mitjà aplica canvis en el disseny, recupera la marca “Més!” dels seus inicis i aposta per un creixement territorial.

La revista gratuïta Més Osona ha arribat als 20 anys de trajectòria i ho ha celebrat amb una estètica renovada i una ampliació geogràfica tant de cobertura informativa com de distribució. Coincidint amb l’efemèride, la capçalera  ha recuperat l’antiga marca “Més!” amb el signe d’exclamació, i Osona passa a encapçalar el nom de les 4 comarques on distribueix, a sota la marca. El canvi respon una clara voluntat de reforçar la presència a les comarques veïnes: el Ripollès, la Garrotxa i el Moianès; tot i que el territori on es distribueixen més exemplars segueix sent Osona. Aquesta és una línia d’expansió que ja havia posat en marxa els darrers anys i que ara pretén consolidar.

Pel que fa al disseny, la publicació adopta un caràcter més minimalista i modernitzat. Les fotografies adquireixen un major protagonisme i el cos de text és més esponjat, tot amb la voluntat de fer més agradable la lectura. D’altra banda també augmenten el nombre de pàgines i destinen més espai al contingut redaccional.

Edició especial 20 anys
El passat de setembre el “Més!” ha publicat una edició especial de 112 pàgines on, a banda dels continguts setmanals habituals, es dedicava un espai a l’aniversari. Va recopilar felicitacions institucionals i va fer un repàs a la història d’algunes de les empreses que donen suport a la revista -moltes s’hi anuncien des del primer número- i que també tenen més de vint anys de trajectòria.

A la portada es va recuperar el titular d’aquell primer número del setembre de 2001, que coincidia també amb el Mercat de Música Viva de Vic i clamava “Vic esclata de música”. El “Més!” referma així la seva presència a la zona i treballa per continuar oferint informació gratuïta i de qualitat. Han estat dues dècades d’esforç i constància que l’han convertit en l’única revista gratuïta setmanal, la que en conjunt distribueix més exemplars a les comarques on arriba, i una de les capdavanteres a tot Catalunya.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com