0 Shares 368 Views

El memorial per recordar les víctimes i els herois de la pandèmia de la Covid-19 s’ubicarà a la plaça Onze de Setembre i tindrà com a element principal l’aigua

20 de juny de 2020
368 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha començat a definir com serà el monument que s’erigirà al municipi per homenatjar a les víctimes i els herois de la pandèmia ocasionada pel Coronavirus.

Aquest monument, que s’ubicarà a la plaça Onze de Setembre, tindrà com a principal eix l’aigua, un element que genera pau i tranquil·litat.

L’artista que s’encarregarà de dissenyar aquesta escultura serà el manresà Jaume Soldevila qui ja ha creat elements de característiques similars com el monument en honor a la Llum de la plaça Infants de Manresa o el monument a la comarca que es pot veure a la plaça Bages de Manresa.

Des de l’Ajuntament s’ha demanat a l’artista que creï el conjunt escultòric i que hi integri també l’art dels artistes locals Agustí Penadès i Neus Serra.

Aquest monument tindrà un doble vessant: per una banda la part emocional i d’agraïment a tots els herois d’aquesta situació i per altra banda la part de memorial on s’inclouran els noms de totes dels persones que han perdut la vida al municipi fruit d’aquesta pandèmia.
Aquest projecte es va exposar en la junta de portaveus convocada per l’alcalde Batanés del passat dijous 4 de juny on hi van prendre part representants de tots els grups municipals al consistori i on es va assolir el consens al voltant d’ aquesta idea.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com