0 Shares 301 Views

El memorial per recordar les víctimes i els herois de la pandèmia de la Covid-19 s’ubicarà a la plaça Onze de Setembre i tindrà com a element principal l’aigua

20 de juny de 2020
301 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha començat a definir com serà el monument que s’erigirà al municipi per homenatjar a les víctimes i els herois de la pandèmia ocasionada pel Coronavirus.

Aquest monument, que s’ubicarà a la plaça Onze de Setembre, tindrà com a principal eix l’aigua, un element que genera pau i tranquil·litat.

L’artista que s’encarregarà de dissenyar aquesta escultura serà el manresà Jaume Soldevila qui ja ha creat elements de característiques similars com el monument en honor a la Llum de la plaça Infants de Manresa o el monument a la comarca que es pot veure a la plaça Bages de Manresa.

Des de l’Ajuntament s’ha demanat a l’artista que creï el conjunt escultòric i que hi integri també l’art dels artistes locals Agustí Penadès i Neus Serra.

Aquest monument tindrà un doble vessant: per una banda la part emocional i d’agraïment a tots els herois d’aquesta situació i per altra banda la part de memorial on s’inclouran els noms de totes dels persones que han perdut la vida al municipi fruit d’aquesta pandèmia.
Aquest projecte es va exposar en la junta de portaveus convocada per l’alcalde Batanés del passat dijous 4 de juny on hi van prendre part representants de tots els grups municipals al consistori i on es va assolir el consens al voltant d’ aquesta idea.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022  XIV de durant l’any Cicle -C
29 views
29 views

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022 XIV de durant l’any Cicle -C

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 2 de juliol de 2022
Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
37 views
37 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com