0 Shares 102 Views 1 Comments

El dia que vaig rebre la carta…..

11 de setembre de 2021
102 Views 1
Per: Gisela baraldés  Foto: Dani C.

Hola soc la Gisela Baraldés.

Filla de Sant Fruitós i orgullosa d’haver iniciat un projecte que era un dels meus somnis.

L’anys 1986 vaig obrir el GIMNÀS GISELA (Per situar-vos)

A mi em ballava pel cap la idea de fer activitat física per els mes grans… dèiem gimnàstica per els avis, Però el fet de que fos una entitat privada representava pagar una quota no sempre adient a les pagues de la jubilació, i per això no ho feia.

Fins que l’any 1989 es va construir el pavelló d’ esports de Sant Fruitós.

Aquesta va ser la meva!!!

Vaig proposar a l’ ajuntament de fer un programa d’ activitat física pels “avis” i de seguida ens hi vam posar.

He de dir que va ser una idea que es va rebre amb entusiasme i així amb els meus 27 anys vaig començar el que seria el programa d’ activitat física pels més grans. i per això estic tant contenta per que encara funciona i per que encara hi soc al davant de les sessions de manteniment i de Ioga, desprès de 32 anys..Més de mitja vida.

La gràcia de tot això és que la setmana passada jo també vaig rebre la carta, Ja puc inscriure’m al programa…cóm ho faré això???

Ja formo part del col·lectiu i sento una immensa alegria per haver arribat aquest dia i estar encara  al davant dels alumnes més entusiàstics que tinc i que dia a dia em demostren que la vellesa és al cap i que és l’esperit de sentir-te una persona viva, activa i vital  el que et marca l’ edat.

Bé, si em deixen seguiré donant les sessions al menys uns anys més.

Salut i força jovent  gran de Sant Fruitós !!!

 

1 Comentari

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El ball
211 views
211 views

El ball

Redacció - 14 de setembre de 2021
Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .
73 views
73 views

Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .

Redacció - 14 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com