0 Shares 911 Views 1 Comments

El dia que vaig rebre la carta…..

11 de setembre de 2021
911 Views 1
Per: Gisela baraldés  Foto: Dani C.

Hola soc la Gisela Baraldés.

Filla de Sant Fruitós i orgullosa d’haver iniciat un projecte que era un dels meus somnis.

L’anys 1986 vaig obrir el GIMNÀS GISELA (Per situar-vos)

A mi em ballava pel cap la idea de fer activitat física per els mes grans… dèiem gimnàstica per els avis, Però el fet de que fos una entitat privada representava pagar una quota no sempre adient a les pagues de la jubilació, i per això no ho feia.

Fins que l’any 1989 es va construir el pavelló d’ esports de Sant Fruitós.

Aquesta va ser la meva!!!

Vaig proposar a l’ ajuntament de fer un programa d’ activitat física pels “avis” i de seguida ens hi vam posar.

He de dir que va ser una idea que es va rebre amb entusiasme i així amb els meus 27 anys vaig començar el que seria el programa d’ activitat física pels més grans. i per això estic tant contenta per que encara funciona i per que encara hi soc al davant de les sessions de manteniment i de Ioga, desprès de 32 anys..Més de mitja vida.

La gràcia de tot això és que la setmana passada jo també vaig rebre la carta, Ja puc inscriure’m al programa…cóm ho faré això???

Ja formo part del col·lectiu i sento una immensa alegria per haver arribat aquest dia i estar encara  al davant dels alumnes més entusiàstics que tinc i que dia a dia em demostren que la vellesa és al cap i que és l’esperit de sentir-te una persona viva, activa i vital  el que et marca l’ edat.

Bé, si em deixen seguiré donant les sessions al menys uns anys més.

Salut i força jovent  gran de Sant Fruitós !!!

 

1 Comentari

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
105 views
105 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
412 views
412 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
335 views
335 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com