0 Shares 449 Views

El curs escolar a Sant Fruitós de Bages començarà amb una nova escola al municipi

12 de setembre de 2021
449 Views
Per: AjSFB.-

 

L’escola Els Companys es posa en funcionament aquest setembre coincidint amb l’inici del curs escolar.

Sant Fruitós de Bages amplia la seva oferta educativa per aquest curs 2021-2022 amb la incorporació d’un nou equipament educatiu, l’escola i residència infanto juvenil Els Companys, d’AMPANS. Aquest nou centre, ubicat a l’avinguda Girona, acollirà infants i adolescents de 12 a 18 anys, amb discapacitat intel·lectual i autisme.

En relació a la resta d’equipaments educatius del municipi, cal destacar que les obres de la nova escola Pla del Puig avancen a bon ritme i és previst que el centre pugui posar-se en funcionament el proper curs escolar. Des de l’Ajuntament s’ha treballat durant aquest estiu per tal que els alumnes pateixin les mínimes afectacions degut a les obres. En aquest sentit, una part del nou vial que s’ha urbanitzat a l’entorn de la nova escola, quedarà tallat a la circulació per tal que els alumnes puguin fer els desplaçaments entre els mòduls de primària i infantil i els espais comunitaris, sense haver de sortir del recinte. A aquesta mateixa escola també s’han realitzat millores en el pati i s’ha ampliat l’espai exterior per tal de compensar la zona que havien perdut per l’execució de les obres.

Un altre dels equipaments on també es realitzaran millores serà a la Llar d’infants Les Oliveres on es s’executaran treballs en l’aïllament tèrmic de la coberta i s’instal·larà una pèrgola al pati de l’equipament.

A l’escola Monsenyor Gibert també s’arranjaran algunes de les sales de l’edifici principal que requerien millores.

Pel què fa a l’escola Paidos, que enguany celebra el seu 50è aniversari,  continuaran vigents els itineraris de mobilitat que es van incorporar el passat curs per evitar embussos, i es construirà una nova zona d’aparcament a l’avinguda Girona, que s’afegirà a l’aparcament ubicat entre el carrer Lleida i l’avinguda Bertran i Serra. Recordem també que la façana principal de l’escola disposa d’una zona de “pit-lane” on no està permès l’estacionament i que té com a funció permetre que els alumnes baixin dels vehicles just davant la porta del recinte.

En relació a l’entrada a l’escola, continuarà present la figura del agent cívic durant els primers dies del curs escolar, que vetllarà per tal que els infants i les famílies entrin als centres amb totes les mesures de seguretat. Aquestes agents cívics treballaran de forma coordinada amb els agents de la Policia Local.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es vol desitjar als alumnes, famílies i a tota la comunitat educativa un bon inici de curs 2021-2022.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”
128 views
128 views

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”

Comunicació Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages - 29 de novembre de 2023
Reunió del Consell Municipal de Cultura
49 views
49 views

Reunió del Consell Municipal de Cultura

Redacció - 29 de novembre de 2023
Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar
53 views
53 views

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar

CNL Montserrat - 29 de novembre de 2023
Cros escolar Sant Fruitós de Bages
46 views
46 views

Cros escolar Sant Fruitós de Bages

Redacció - 28 de novembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com