0 Shares 71 Views

El comerç de Sant Fruitós de Bages surt al carrer amb una matinal de descomptes i promocions

7 de maig de 2021
71 Views
Per: Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages

Diferents punts del municipi estaran amenitzats amb actuacions musicals.
El dissabte 8 de maig, l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de l’Ajuntament, ha organitzat la festa del Comerç al carrer que començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a 2/4 de 2 del migdia.
Els establiments adherits a l’Associació Sant Fruitós Comerç Actiu exposaran els seus productes a les portes de cada botiga i oferiran descomptes i promocions especials.
Els clients que realitzin compres superiors a 20 € s’enduran una bossa de roba personalitzada i amb l’eslògan “Jo compro al comerç local”. A més, per totes les compres superiors a 10 € els comerciants oferiran tiquets bescanviables per refrescos i cafès, als establiments de restauració adherits.
Durant tot el matí, els carrers s’ompliran de música amb actuacions en directe. A la plaça de l’Ajuntament es podrà gaudir amb el swing & manuche de Món Petit Món, al carrer Sallent amb la rumbeta del Kevin Deké i a la plaça del Ressorgiment, amb el Blues del Sergio.
Aquesta jornada de comerç al carrer vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com