0 Shares 47 Views

El Col·lectiu Mai sense Veu i l’Ajuntament organitzen marxes exploratòries per detectar els elements urbanístics que causen inseguretat a les dones

7 de juny de 2021
47 Views
Per: AjSFB

Les dones de Sant Fruitós de Bages podran prendre part, el divendres 11 de juny, en dues marxes exploratòries pel municipi per tal de detectar punts conflictius que poden generar-los inseguretat.

Les marxes exploratòries són rutes urbanes a peu, fetes per a dones, que permeten comprovar ‘in situ’ els elements que poden millorar la seva percepció de seguretat i la utilitat dels espais públics tenint en compte aspectes com la il·luminació, el mobiliari urbà, l’accessibilitat, entre d’altres. A part de ser una eina de diagnosi per obtenir informació de com respondre a aquesta problemàtica des de l’urbanisme, també és una eina d’apoderament de les dones, ja que permet visibilitzar el coneixement que tenen les veïnes de l’entorn per on viuen i es mouen.

Aquestes marxes es realitzaran el divendres 11 de juny en dos torns. La primera sortida serà a 2/4 de 10 del matí des de la plaça Pau Casals, davant de l’escola Monsenyor Gibert, i la segona a 2/4 de 10 del vespre amb sortida des del pavelló d’esports.

Aquesta activitat, organitzada pel col·lectiu feminista Mai sense Veu i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, estarà dinamitzada pel Col·lectiu Punt 6, una cooperativa integrada per arquitectes, urbanistes i sociòlogues feministes especialitzades en l’anàlisi de la matèria urbanística amb perspectiva de gènere.

Per a participar en la marxa exploratòria cal inscriure’s prèviament a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG0HDAFNvh6UWNCz5IV0_78G2ZnLNHIUVVSPOWE4Wusw2o2w/viewform

Aquesta activitat forma part de la campanya “Carrers Lliures de Por”, iniciada el passat mes de març, dins el actes del Març Lila.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Estiu 2021
33 views
33 views

Estiu 2021

Redacció - 20 de juny de 2021
Educació bàsica financera
34 views
34 views

Educació bàsica financera

Redacció - 20 de juny de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
592 views
592 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 20 de juny de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com