0 Shares 297 Views

El butlletí de l’AMIC fa 10 anys i arriba al número 400.

3 d'agost de 2021
297 Views

Per: AMIC / Redacció –

Una dècada informant cada setmana sobre les novetats nacionals i internacionals dins el sector de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting.

L’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) ja fa una dècada que informa als associats i professionals del sector sobre les novetats nacionals i internacionals de la premsa, la comunicació, la publicitat i el màrqueting. A més a més, amb aquest darrer número hem arribat al número 400, amb una difusió a més d’un miler de professionals de la premsa, la comunicació, la publicitat, el màrqueting, dircoms de grans empreses, professors universitaris de periodisme, editors, periodistes i professionals de mitjans d’informació, entre d’altres.

El butlletí, el qual s’envia setmanalment els divendres als professionals interessats, es divideix en diferents seccions, on es tracten temes diversos. En primer lloc, informa sobre l’actualitat dins el sector de la premsa, la comunicació digital, la publicitat i el màrqueting. També tracta temàtiques sobre la comunicació estratègica dins el sector de la publicitat i la comunicació, i explica les últimes novetats tecnològiques dins l’apartat de “Noves Eines”. I per últim, dins la secció “En profunditat” trobem cròniques, tribunes, petits reportatges, anàlisis, dossiers, entrevistes i diversos articles d’opinió.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com