0 Shares 754 Views

Efectivament, comparteixo el seu punt de vista

1 de febrer de 2019
754 Views

He llegit amb atenció el seu escrit sobre els polígons i el progrés, envers al què suposadament dirà el POUM, que encara no ha estat presentat com a document inicial.
Comparteixo totalment el seu punt de vista, expressat en el seu escrit del passat 25 de gener.
Hi ha una aspecte però que considero cabdal i que em permeto corregir. És quan diu “Fa uns dies vaig saber la intenció del govern actual de Sant Fruitós …”
Com sap vostè la intenció del govern si no l’ha sentit? Com pot dir això si el document del POUM no ha estat presentat i explicat? Com pot posar vostè en boca del govern actual de Sant Fruitós allò que el govern actual de Sant Fruitós no ha dit?
Potser perquè alguna plataforma que actua de forma mercenària i malintencionada ha publicat uns plànols inventats i ha escrit coses que el POUM no diu?
Sra. Salaet, jo com vostè, tampoc entenc la idea de progrés lligada a l’encimentat. Jo com vostè, comparteixo el foment del turisme i dels espais verds, l’esport i el lleure. Jo com vostè, estic en contra de fer entrar el clau per la cabota. Jo com vostè, no crec que una ciutat dormitori sigui qualitat de vida.
I així, si coincidim en tot, perquè tinc la sensació que el seu escrit és contra el govern que represento? Li responc fàcilment: perquè vostè no ha esperat a escoltar el POUM que presenta en govern actual de Sant Fruitós i per contra ha donat credibilitat al què ha publicat una plataforma que tampoc coneix el POUM. Una plataforma que no ha participat en el Consell Ciutadà, que no s’ha interessat ni un minut pel POUM en els dos anys que s’hi porta treballant, i que ara resulta que ho sap tot a l’avançada.
I afegiré algunes coses més que poden ajudar a saber com som els del govern actual. Nosaltres ja hem donat d’alta el nostre poble a les Viles Florides que vostè reivindica. Nosaltres hem instaurat els Punts Turístics i els ajuts als habitatges turístics, que vostè demana fomentar com a sector. Nosaltres hem fet canviar la fesomia de diferents espais que vostè cita. Nosaltres hem arreglat les places i carrers que vostè menciona. Nosaltres som els qui hem fet més assequibles els espais a les persones que vostè indica. Nosaltres som els qui hem afavorit i fomentat el transport púbic des dels barris que vostè demana. Nosaltres hem fet la passera sobre la cartera de Berga que aplaudeix com a útil. I per a la seva tranquil·litat envers el creixement desmesurat del poble, quan presentem el POUM veurà que reduïm les expectatives de creixement de 18.000 habitants que podem tenir ara, a 12.000.
Li sembla bé esperar a escoltar el nostre POUM ? El del govern que ha fet coses tant bones i que no es vol carregar de cap manera el present ni el futur del nostre Sant Fruitós?
Com resa la dita: “s’atrapa abans a un mentider que a un coix”, i la plataforma Salvem el Pla de Bages quedarà com el què són el dia que el govern actual de Sant Fruitós expliqui el POUM de veritat i serà aviat.
Sra. Salaet, coincidim i no la defraudaré.
Joan Carles Batanés Subirana Alcalde de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
67 views
67 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
49 views
49 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com