0 Shares 811 Views

Editorial 1523

14 de novembre de 2020
811 Views

Per: Brogit Difonem Cultura –

En aquesta llarga lluita contra la Covid19, com tots, Montpeità de moment resisteix, i estem aconseguint sortir al carrer i distribuir cada setmana malgrat les restriccions que patim per aturar la pandèmia, i desitgem que en els atípics caps de setmana de confinament perimetral i en els llargs vespres casolans deguts al toc de queda (o cobrefoc que ens diu en Miquel Puig), aquestes pàgines us facin companyia i us ajudin a fer-los una mica més suportables.

Per això ens esforcem per fer cada dia un setmanari una mica millor i en aquest sentit poc a poc anem obrint horitzons amb noves propostes i col.laboracions, però com que no podem, sobretot en l’edició en paper, créixer i ampliar il·limitadament, si que ens hem proposat que primi la qualitat a les nostres pàgines.

Un llenguatge acurat, estructurat, respectuós i uns continguts pensats, mesurats i reflexionats han de ser la nostra bandera, i esperonem a tots els nostres col.laboradors i col.laboradores a entomar el repte per tal de donar un valor afegit al que ja té de per sí el Montpeità. Tots, però sobretot vosaltres lectors i subscriptors, hi sortirem guanyant.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com