0 Shares 861 Views

Editorial 1523

14 de novembre de 2020
861 Views

Per: Brogit Difonem Cultura –

En aquesta llarga lluita contra la Covid19, com tots, Montpeità de moment resisteix, i estem aconseguint sortir al carrer i distribuir cada setmana malgrat les restriccions que patim per aturar la pandèmia, i desitgem que en els atípics caps de setmana de confinament perimetral i en els llargs vespres casolans deguts al toc de queda (o cobrefoc que ens diu en Miquel Puig), aquestes pàgines us facin companyia i us ajudin a fer-los una mica més suportables.

Per això ens esforcem per fer cada dia un setmanari una mica millor i en aquest sentit poc a poc anem obrint horitzons amb noves propostes i col.laboracions, però com que no podem, sobretot en l’edició en paper, créixer i ampliar il·limitadament, si que ens hem proposat que primi la qualitat a les nostres pàgines.

Un llenguatge acurat, estructurat, respectuós i uns continguts pensats, mesurats i reflexionats han de ser la nostra bandera, i esperonem a tots els nostres col.laboradors i col.laboradores a entomar el repte per tal de donar un valor afegit al que ja té de per sí el Montpeità. Tots, però sobretot vosaltres lectors i subscriptors, hi sortirem guanyant.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com