0 Shares 752 Views

Editorial 1523

14 novembre, 2020
752 Views

Per: Brogit Difonem Cultura –

En aquesta llarga lluita contra la Covid19, com tots, Montpeità de moment resisteix, i estem aconseguint sortir al carrer i distribuir cada setmana malgrat les restriccions que patim per aturar la pandèmia, i desitgem que en els atípics caps de setmana de confinament perimetral i en els llargs vespres casolans deguts al toc de queda (o cobrefoc que ens diu en Miquel Puig), aquestes pàgines us facin companyia i us ajudin a fer-los una mica més suportables.

Per això ens esforcem per fer cada dia un setmanari una mica millor i en aquest sentit poc a poc anem obrint horitzons amb noves propostes i col.laboracions, però com que no podem, sobretot en l’edició en paper, créixer i ampliar il·limitadament, si que ens hem proposat que primi la qualitat a les nostres pàgines.

Un llenguatge acurat, estructurat, respectuós i uns continguts pensats, mesurats i reflexionats han de ser la nostra bandera, i esperonem a tots els nostres col.laboradors i col.laboradores a entomar el repte per tal de donar un valor afegit al que ja té de per sí el Montpeità. Tots, però sobretot vosaltres lectors i subscriptors, hi sortirem guanyant.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com