0 Shares 911 Views

Desig (in)satisfet

2 de maig de 2020
911 Views

Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Il.lustració: Bet Calderer

El botó patia, estrangulat pel trau, la pressió d’aquelles sines voluptuoses que es dibuixaven sota la roba i s’ensenyaven distretes per sobre un escot desenfadat, provocant-li, sense malícia ni vergonya, el seu desig més irrefrenable i primitiu. Un desig irracional, un desfici brutal que l’obcecava amb tanta fúria, que no podia contenir de cap manera les seves reaccions més viscerals i els seus instints més animals.

Arribat a aquest punt, la temptació d’aquelles formes arrodonides movent-se, ingràvides i suggerents, darrere aquell teixit inoportú, l’encegava de tal forma que, si hagués pogut, l’hauria estripat sense miraments per fer-les seves, seves i només seves… però no podia. No podia, i no entenia perquè l’existència s’acarnissava amb ell, impedint-li abastar allò que més desitjava, i havia d’ofegar la seva frustració, la seva ràbia i la seva desesperació en les llàgrimes i els sanglots que, finalment, se li descontrolaven.

El moment es precipitava, les emocions entraven en crisi i es col·lapsaven… Fins que la mare, somnolent i resignada, alliberava el botó del seu tràngol dramàtic, s’obria la camisa de dormir i deixava que el nadó afamat s’enganxés a aquell mugró que vessava vida, retornant la calma a una nit que s’acostava massa de pressa al dia.

Després del rotet i un petó al front d’aquells que qui ens ha portat al món ens deixa impresos a l’ànima, el petit home se submergia novament en un somni de pits esplendorosos, que no per coincident tenia res a veure amb el que feia trempar el seu pare ajagut allà al costat, afectat per una gana que, ell segur, trigaria a apaivagar.

“Si t’ha agradat aquest conte de Xavier Gonzalez-Costa amb il·lustracions de Bet Calderer i en vols llegir més, ho pots fer a la secció “A la vora del foc” de NacióBerguedà”. –> i linkar aquí:

https://www.naciodigital.cat/bergueda/especials/680/pagina1

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1227 views
1227 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com