0 Shares 633 Views

Desig (in)satisfet

2 de maig de 2020
633 Views

Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Il.lustració: Bet Calderer

El botó patia, estrangulat pel trau, la pressió d’aquelles sines voluptuoses que es dibuixaven sota la roba i s’ensenyaven distretes per sobre un escot desenfadat, provocant-li, sense malícia ni vergonya, el seu desig més irrefrenable i primitiu. Un desig irracional, un desfici brutal que l’obcecava amb tanta fúria, que no podia contenir de cap manera les seves reaccions més viscerals i els seus instints més animals.

Arribat a aquest punt, la temptació d’aquelles formes arrodonides movent-se, ingràvides i suggerents, darrere aquell teixit inoportú, l’encegava de tal forma que, si hagués pogut, l’hauria estripat sense miraments per fer-les seves, seves i només seves… però no podia. No podia, i no entenia perquè l’existència s’acarnissava amb ell, impedint-li abastar allò que més desitjava, i havia d’ofegar la seva frustració, la seva ràbia i la seva desesperació en les llàgrimes i els sanglots que, finalment, se li descontrolaven.

El moment es precipitava, les emocions entraven en crisi i es col·lapsaven… Fins que la mare, somnolent i resignada, alliberava el botó del seu tràngol dramàtic, s’obria la camisa de dormir i deixava que el nadó afamat s’enganxés a aquell mugró que vessava vida, retornant la calma a una nit que s’acostava massa de pressa al dia.

Després del rotet i un petó al front d’aquells que qui ens ha portat al món ens deixa impresos a l’ànima, el petit home se submergia novament en un somni de pits esplendorosos, que no per coincident tenia res a veure amb el que feia trempar el seu pare ajagut allà al costat, afectat per una gana que, ell segur, trigaria a apaivagar.

“Si t’ha agradat aquest conte de Xavier Gonzalez-Costa amb il·lustracions de Bet Calderer i en vols llegir més, ho pots fer a la secció “A la vora del foc” de NacióBerguedà”. –> i linkar aquí:

https://www.naciodigital.cat/bergueda/especials/680/pagina1

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com