0 Shares 720 Views

Desig (in)satisfet

2 de maig de 2020
720 Views

Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Il.lustració: Bet Calderer

El botó patia, estrangulat pel trau, la pressió d’aquelles sines voluptuoses que es dibuixaven sota la roba i s’ensenyaven distretes per sobre un escot desenfadat, provocant-li, sense malícia ni vergonya, el seu desig més irrefrenable i primitiu. Un desig irracional, un desfici brutal que l’obcecava amb tanta fúria, que no podia contenir de cap manera les seves reaccions més viscerals i els seus instints més animals.

Arribat a aquest punt, la temptació d’aquelles formes arrodonides movent-se, ingràvides i suggerents, darrere aquell teixit inoportú, l’encegava de tal forma que, si hagués pogut, l’hauria estripat sense miraments per fer-les seves, seves i només seves… però no podia. No podia, i no entenia perquè l’existència s’acarnissava amb ell, impedint-li abastar allò que més desitjava, i havia d’ofegar la seva frustració, la seva ràbia i la seva desesperació en les llàgrimes i els sanglots que, finalment, se li descontrolaven.

El moment es precipitava, les emocions entraven en crisi i es col·lapsaven… Fins que la mare, somnolent i resignada, alliberava el botó del seu tràngol dramàtic, s’obria la camisa de dormir i deixava que el nadó afamat s’enganxés a aquell mugró que vessava vida, retornant la calma a una nit que s’acostava massa de pressa al dia.

Després del rotet i un petó al front d’aquells que qui ens ha portat al món ens deixa impresos a l’ànima, el petit home se submergia novament en un somni de pits esplendorosos, que no per coincident tenia res a veure amb el que feia trempar el seu pare ajagut allà al costat, afectat per una gana que, ell segur, trigaria a apaivagar.

“Si t’ha agradat aquest conte de Xavier Gonzalez-Costa amb il·lustracions de Bet Calderer i en vols llegir més, ho pots fer a la secció “A la vora del foc” de NacióBerguedà”. –> i linkar aquí:

https://www.naciodigital.cat/bergueda/especials/680/pagina1

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Responsabilitat en la politica municipal
40 views
40 views

Responsabilitat en la politica municipal

Agrupació PSC de Sant Fruitós de Bages - 26 de setembre de 2022
Frase de la setmana. Aldous Huxley
3467 views
3467 views

Frase de la setmana. Aldous Huxley

Redacció - 26 de setembre de 2022
Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!
48 views
48 views

Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!

Joan Baraldés - 25 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com