0 Shares 307 Views

Consell Parroquial: Diumenge 26 de novembre XXXIV diumenge de durant l’Any, Solemnitat de Crist Rei —A—

307 Views

Exèquies,

Dia 20 de novembre va rebre Cristiana Sepultura Laieta Brucart Puig de 93 anys. Que el Senyor l’aculli en el seu Regne.

Evangeli Mt 25,31-46

Veniu, beneïts del meu Pare, hereteu el regne preparat per a vosaltres des de la fundació del món. Perquè vaig tenir gana, i em vau donar de menjar; vaig tenir set, i em vau donar de beure; vaig ser foraster, i em vau rebre; estava nu, i em vau vestir; malalt, i em vau visitar; a la presó, i vau venir a Mi”. (Mt 25:34–36)

El Judici Final de Miquel Àngel (1541), que podem 
contemplar a la capella Sixtina 
de la Ciutat del Vaticà.

El Judici Final de Miquel Àngel (1541), que podem contemplar a la capella Sixtina de la Ciutat del Vaticà.

 

Aparteu-vos de Mi, maleïts… Perquè vaig tenir gana, i no em vau donar de menjar, vaig tenir set, i no em vau donar de beure; vaig ser foraster, i no em vau rebre; estava nu, i no em vau vestir; malalt, i a la presó, i no em vau visitar… Quan no ho vau fer a un dels més petits d’aquests, tampoc a Mi ho vau fer”. (Mt 25:41–43, 45)

Reflexió,

La paràbola del judici de les nacions és pròpia de l’evangeli de Mateu i apareix a continuació de la paràbola dels talents que vàrem llegir la setmana passada on un ric va deixar als seus servents unes riqueses  per a fer-les treballar, invertir, desenvolupar o cuidar d’altres persones durant la seva absència.

Per la qual cosa, els talents que tots rebem quan venim a aquest món els hem de fer treballar ja que se’ns demanarà comptes i,  si enlloc d’utilitzar-los per créixer com a persones, d’ajudar a la família i al nostre cercle més proper,  i si podem també, als altres, si no fem res d’això i som una colla de ganduls que només reclamem però que no fem res; el dia del nostre judici serem del segon grup, d’aquells que se’ls dirà: Aparteu-vos de Mi, maleïts

I amb aquest evangeli s’acaba l’any litúrgic del grup A i donem inici al cicle B

Feliç setmana!

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com