0 Shares 189 Views

Consell parroquial: Diumenge 23 de juny diumenge XII de durant l’any-B-

Intencions de les Misses

Dissabte dia 22 de juny a 2/4 de 7 de la tarda en Sf. dels difunts de la família Cortina.

Jesús a la tempesta al Mar de Galilea Pintura de Jan Brueghel pintat el 1596 (oli sobre coure) Museu Nacional Thyssen-Bornemisza, Madrid

“…Al capvespre, Jesús va dir als seus deixebles: “Passem a l’altra riba”. I deixant enrere la multitud, el van portar amb ell. Aleshores va començar a bufar un vendaval i les onades trencaven a la barca, de manera que gairebé s’enfonsava. Però ell era a la popa, amb el cap sobre el coixí, adormit. El van despertar i li van dir: ‘Mestre, no l’importa? Caurem! Es va aixecar, va reprendre el vent i va dir al mar: “Calma’t! Tranquil·litza’t’. I el vent va amainar, i tot va tornar a la calma. Aleshores els va dir: “Per què esteu tan espantats? Com és que no teniu fe? Ells, plens de por, es deien els uns als altres: “Qui pot ser? Fins al vent i el mar l’obeeixen…”.

Evangeli Mc 4,35-41 (reflexió)

Qui deu ser aquest, que fins el vent i el mar l’obeeixen?
El relat que acabem de llegir es pot entendre com un relat d’un fet material que va passar realment al Llac de Galilea. Durant una tempesta Jesús va donar als seus deixebles una prova del seu poder diví, amb la seva paraula va calmar les onades del llac.
Si intentem imaginar la reacció d’un no creient a aquesta interpretació; es veuria sorprès, i estaria molt desconcertat. Certa vergonya davant d’aquesta explicació també l’experimentem els creients perquè inevitablement ens fem preguntes que no podem respondre.

 

Feliç setmana!                                          

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com