0 Shares 160 Views

Concert Paradiso

26 de gener de 2021
160 Views
Per: Redacció.-

Després de tants mesos sense gairebé cap espectacle en directe, dissabte al vespre, al Teatre Casal Cultural, Carles Casas al piano juntament amb Alberto Reguera al violí, Quim Ollé amb flauta i mandolina, Sveta Trushka al violoncel i Manel Fortià al contrabaix, ens van delectar amb el seu “Concert Paradiso”.
La música d’Ennio Morricone arranjada pel Carles, interpretada magistralment per tots els músics i comentada apassionadament pel crític de cinema Àlex Gorina, va omplir la sala de les melodies de les pel.licules: “Cinema Paradiso, Cinquecento, Els intocables d’Eliot Ness i Erase una vez en América”, fent que sense morue’ns de lloc ens traslladessim als escenaris i a les vivències viscuts a la gran pantalla. Al final, un bis amb la mítica última melodia de l’orquestra del Titanic: “ Jo crec en Vós, bon Déu ..”, va cloure la vetllada.
Per al públic, que en tot moment va complir amb la distància i les mesures de protecció sanitàries, va ser un bàlsam per als sentits, però també per a l’ànima, doncs durant 90 minuts ens vam oblidar de les nostres preocupacions i principalment de la pandèmia i de tot el que se’n deriva.

La cultura, a banda de segura, és saludable! Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com