0 Shares 514 Views

Comunicat del Clàssic Motor Club del Bages, referent a la modificació de la llei impostos CO2 de la Generalitat.

21 de maig de 2020
514 Views

Informació que ha fet pública la GENCAT sobre la modificació de la llei de l’impost de CO2.

Aprovació de la memòria preliminar per introduir canvis en l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha decidit introduir canvis en una doble direcció en l’impost sobre les emissions de CO2. D’una banda, establir una fórmula per determinar les emissions de les motocicletes que no disposen de fitxa tècnica i, de l’altra, regular un benefici fiscal per als turismes, furgonetes i motocicletes que són considerats per les federacions com a “clàssics”, d’acord amb uns estàndards europeus i internacionals, però que no disposen de matrícula de vehicle històric.

D’acord amb el text aprovat avui, només un 17,4% de les motocicletes que circulen per Catalunya disposen de dades oficials d’emissions de CO2, entre les quals s’inclouen, principalment, les fabricades a partir de l’any 2008. En aquest sentit, en la memòria preliminar se subratlla la necessitat d’establir un mètode que determini les emissions de diòxid de carboni per al 82,6% restant. I més, tenint en compte que d’acord amb la Llei 9/2019, aquest tipus de vehicles meritaran l’impost a 31 de desembre d’aquest 2020.

Des del Clàssic Motor Club del Bages estem molt satisfets per les gestions fetes per la Junta directiva, gerència i per tots aquells associats que, d’una manera, o altra han ajudat en les negociacions amb la GENCAT i molt especialment per la Federació Catalana de Vehicles Històrics per arribar aquests acords.

En els propers dies tindrem el text oficial de l’aprovació de la memòria i podrem detallar els canvis introduïts en l’impost.

Clàssic Motor Club del Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Comença la primavera 2023
41 views
41 views

Comença la primavera 2023

Redacció - 20 de març de 2023
Frase de la setmana. Oscar Wilde
4268 views
4268 views

Frase de la setmana. Oscar Wilde

Redacció - 20 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com