0 Shares 205 Views

Comunicat de Premsa – ERC

205 Views

L’ALCALDE BATANÉS MENTEIX I AMENAÇA PER OCULTAR LA MALA
FESTIÓ DE GfP

Durant el ple municipal de la setmana passada, la ciutadania de Sant Fruitós de Bages ha estat, una vegada més, testimoni de l’actitud lamentable i despòtica de l’alcalde Batanés.
En primer lloc, volem denunciar l’actitud antidemocràtica i manca de respecte per la institució i els regidors que representa l’alcalde del nostre municipi.
L’impediment del diàleg i la negativa a permetre les respostes de l’oposició durant el ple són mostres clares d’una conducta caciquil i inadmissible en un règim democràtic. A més, les amenaces i les maneres despectives utilitzades després del ple evidencien el seu propòsit de silenciar qualsevol veu discordant.
Com ja vam explicar en un comunicat anterior, és important esclarir que el finançament de la rotonda de Santa Anna es va acordar amb la Generalitat, sota la gestió d’ERC, amb un esquema de pagament 50-25-25, on l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages contribuiria amb el 25%. Tot i que no es va signar cap conveni oficial, existeix una proposta de conveni que demostra els termes d’aquest acord. Les evidències, incloent els mitjans de comunicació i els correus rebuts corroboren aquest fet.
Des d’ERC instem al govern municipal a assumir la seva responsabilitat i a abandonar les tàctiques de desviament i amenaça per encobrir la seva mala gestió. És imperatiu que es reconeguin els errors i es corregeixin per al bé de la ciutadania de Sant Fruitós.
Mentrestant, les acusacions infundades i les amenaces dirigides cap a la nostra formació política no faran més que demostrar la desesperació del govern de GfP per evitar afrontar la realitat dels fets. És hora de deixar de jugar a la política de confrontació i treballar de manera constructiva pel futur del nostre poble.
Per a més informació, podeu contactar amb la Secció Local d’ERC a Sant Fruitós de Bages: Telèfon: 684 416 665

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com