0 Shares 330 Views

Comunicat de premsa de la Policia Local

18 de maig de 2020
330 Views

Davant les moltes consultes que ens estan fent arribar els ciutadans i algun atac verbal en relació a les informacions que estan sortint aquests dies sobre l’actuació dels membres de la policia Local en l’ajut en el repartiment de mones i roses , en les quals es fa entendre que va ser una conducta imprudent a causa del la possible infecció del COVID-19 vull donar el següent missatge de tranquil·litat .

Cap dels agents que va participar de manera voluntària i solidaria en les entregues als domicilis ha donat positiu en el COVID-19 , que les entregues es van realitzar sota un escrupolós criteri de seguretat i higiene amb les corresponents mascaretes i guants per tal d’evitar el contagi en les dues direccions.

En cap cas es va entrar en cap llar ,sinó que es van fer des de el carrer al portal dels domicilis.

En cap cas el senyor Alcalde ens va obligar a fer aquest repartiment , sinó que vàrem oferir-nos nosaltres de manera voluntària i altruista.

El fet de que es comenta de que els policies estan fent torns de 12 h es un criteri que es segueix a moltes policies de les mateixes dimensions que aquesta per tal d’evitar al màxim el contacte entre els agents. I que garanteix el servei les 24 hores del dia.

Per tant el missatge que vull traslladar a la població es de que la policia local esta treballant incansablement pel benestar dels ciutadans ens aquets moments tant difícils i que el contacte amb els agents no suposa cap risc afegit al que podem tenir anant al supermercat o anant a comprar a la farmàcia.

Genís CAPARRÓS I MOLINO
Sergent cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages

17 de maig del 2020

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com