0 Shares 212 Views

Comencen els cursos d’alfabetització per a persones nouvingudes al municipi

26 de setembre de 2021
212 Views
Per. AjSFB

 

Aquest mes de setembre s’han iniciat, a Sant Fruitós de Bages, els cursos d’alfabetització adreçats a persones nouvingudes organitzats pel Consell Comarcal del Bages.

Aquesta formació, que forma part del Servei de Primera Acollida, consta de 3 mòduls específics amb una formació de 90 hores de català, 15 hores de coneixements laborals i 15 hores més de coneixements de la societat catalana.

Aquest curs, que s’està duent a terme a la Biblioteca municipal, és gratuït per a les persones que hi participen i actualment en prenen part 16 dones.

Paral·lelament, aquesta setmana han començat les classes de català per obtenir el nivell Bàsic 1, impartides pel Consorci de Normalització lingüística, on hi prenen part 11 persones més.

La participació en aquestes formacions és gratuïta i els participants inscrits s’han derivat des de l’àrea d’atenció a la ciutadania de l’Ajuntament.

Amb aquests recursos es vol oferir a les persones nouvingudes a Catalunya, un ventall de formacions que els facilitin la seva integració en la societat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com