0 Shares 600 Views

Començament de temporada de Xarxa

19 d'octubre de 2019
600 Views

A les sis de la tarda d’aquest proper diumenge, XARXA D’ESPECTACLES JUVENILS I INFANTILS DE SANT FRUITÓS presentarà al Casal Cultural La Companyia Sgratta amb el seu últim espectacle “La princesa en texans”
La Companyia Sgratta està formada per Clara Gavaldà i Joan Cirera. S’havien conegut a l’escola, però després dels estudis es van anar retrobant i durant més de quinze anys van coincidir en companyies de teatre com Gog i Magog, Nets i Polits o DeParranda.
El novembre del 2012 van decidir iniciar un nou projecte: La Companyia Sgratta.
Al 2013 vam estrenar el primer espectacle, “Sol amb la Lluna” i el 2016 el segon, “De què fan olor els pets?”. Tots dos espectacles van ser programats per Xarxa Sant Fruitós i vàrem poder gaudir de diferents històries carregades de tendresa, d’enigmes i jocs de paraules però sobretot… el segell de la casa: històries plenes d’humor.
Ara ens porten una nova proposta: “La princesa en texans”, on ens explicaranuna llegenda trencant estereotips. Plena de personatges: amb un drac de tres caps, una princesa valenta, un cavaller una mica sapastre i moltes sorpreses!:
Al País del Poble Sec fa temps que no hi plou, i per acabar-ho d’arreglar, un terrorífic drac es beu la poca aigua que raja de la Font Dolça. Aconseguirà la princesa Maribel fer fora el drac? Ho aconseguirà el cavaller? Arribarà finalment l’aigua al poble?
Prepareu-vos perquè, dos peculiars venedors ambulants, ens explicaran aquesta fantàstica llegenda. Coneixerem una princesa molt especial, que amb l’ajuda d’una pila de personatges divertits, ens ensenyaran que l’important no és qui ets, sinó com ets.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com