0 Shares 408 Views

Com viu el confinament la Paula Fernández.

23 d'abril de 2020
408 Views

Nom: Paula Fernández Jiménez

Edat: 20 anys

Lloc de residència: Madrid

Quina feina hi fa aquí habitualment?: Jugo amb l’equip de futbol femení del Rayo Vallecano i estudio INEF a la Universitat d’Alcalá de Henares.

Com viu aquests dies i com ho porta la gent d’aquí?
Com a conseqüència de tot el que estem vivim mundialment amb la pandèmia del Coronavirus, hem de romandre en confinament a les nostres cases intentant sortir el menys possible. Quan van decretar l’estat d’alarma jo em trobava a Madrid, per la qual cosa fa que estigui passant aquest dies amb dos companyes de l’equip. Sincerament cada vegada em costa més fer esport per mantenir-me físicament apunt per si en algun cas es reprengués la competició. Psicològicament és complicat, ja que cada vegada li dones menys importància, ja que la realitat és que està morint molta gent, i l’últim tema en el que penses és en el futbol. Tot i això, sempre faig els plans físics que ens envia el cos tècnic del Rayo i continuo cuidant estrictament la dieta.
Perquè se’m facin menys pesats aquests dies, intento seguir una rutina. Acostumo a despertar-me sobre les 9, esmorzo i fins l’hora de dinar aprofito per estudiar i fer coses de la universitat. Després de dinar, torno a fer treballs de la carrera, i a les 5 em preparo per fer esport (normalment faig entre una hora i mitja – dos), em dutxo, bereno i faig vídeo trucada amb la família fins anar a sopar. Per acabar el dia, tinc per costum mirar alguna pel·lícula o sèrie abans d’anar dormir.
Estan sent setmanes molt complicades per tots i totes, però hem de tenir paciència i fer cas de les indicacions que ens donen per cuidar a les persones més dèbils. També volia agrair als sanitaris, personal de seguretat, personal de neteja, treballadors de supermercat, policies, transportistes, en definitiva a tots els que estan treballant en primera línea per garantir les necessitats principals. Molta força i molts ànims a aquelles persones que han perdut un familiar o un ser estimat.

Acabarem guanyant aquest partit!!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022  XIV de durant l’any Cicle -C
29 views
29 views

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022 XIV de durant l’any Cicle -C

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 2 de juliol de 2022
Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com