0 Shares 349 Views

CLAM .-Del 30 d’abril al 9 de Maig el Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya a Navarcles. Sant Fruitós seu convidada

20 d'abril de 2021
349 Views
Per: Premsa Clam/JGC

Deu dies de cinema social de producció i projecció internacional, amb activitats paral·leles, conformen una ambiciosa programació que des de Navarcles, Manresa i Sant Fruitós de Bages, enguany com a seu convidada, projectarà des de l’únic certamen cinematogràfic del Bages i cap a tot el territori, un projecte que vol contribuir a la vertebració cultural del país.

Enguany, La seu convidada del Festival serà Sant Fruitós de Bages, on a més de projectar alguns dels títols més destacats de la secció de Pantalla Oberta, es programaran actes en homenatge i memòria del cineasta Lluis Espinal, fill il·lustre d’aquesta població que fou assassinat a Bolívia l’any 1980 per defensar els drets i les llibertats dels més indefensos.

Els espais de projecció augmenten, incorporant als tradicionals de les seus permanents de Manresa i Navarcles, com l’Auditori de la Plana de l’Om i l’Auditori Agustí Soler i Mas, les sales dels cinemes Bages Centre gràcies a la col·laboració amb l’ACEC i l’empresa d’espectacles Padró-Cabot.

Les condicions vigents d’aforament i horaris son la causa de que les seccions oficials a concurs de curtmetratges i llargmetratges, enguany es facin exclusivament en format online mitjançant la plataforma FESTHOME TV.

La secció de pantalla oberta i les activitats paral·leles seran en format presencial i aquestes ultimes també es podran visualitzar en streaming per aquesta mateixa plataforma i xarxes socials. Assolida la normalitat, aquesta modalitat passarà a ser complementaria i no substitutòria de les sessions presencials.

La programació cinematogràfica d’aquesta dissetena edició reuneix tots els requisits d’interès social i qualitat cinematogràfica que prioritza el Festival. La Secció Oficial de curtmetratges a concurs exhibirà una dotzena de treballs, la oficial de llargmetratges a concurs presenta set pel·lícules i la de Pantalla Oberta estrenarà vuit produccions; a més dels curts i llargmetratges del CLAM Jove.

Tots aquests treballs han estat seleccionats d’entre els més de tres-cents inscrits, pel seu nivell cinematogràfic i valors de reivindicació, denuncia i missatge social que promou el CLAM.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com