0 Shares 506 Views

Ciclisme – BTT: G. Muñoz segón i Melcior Faja tercer a la 4a Garrigues Bike MTB Ultramarathon

12 de juny de 2023
506 Views

Es va disputar a Castelldans –Les Garrigues- la 4a. prova  GarriguesBike puntuable pel Campionat de Catalunya Ultramarató BTT, sobre un recorregut de 130 Kms., amb un desnivell positiu acumulat de 2.600 metres, i un 60% de camins de pista i un 40% de corriols.

Es va imposar el corredor del Biking Point, Sergi Gutierrez amb un temps de 5:26:20, en segon lloc es va classificar el santfruitosenc Guillem Muñoz- 73 Factory BGteam- a 4:06, i tercer el corredor de la Penya Ciclista Navarcles, Melcior Faja a 6:36. Faja també va guanyar la categoria MA-40.

Roger Argelaguer del Cronotime fou nové, Jeremy Martinez –Collbaix Celler- 17è, Ricard Planas –Bike Kids- 23è, 36è, Roger Garcia –E.C. Manresà- 44è.