0 Shares 1032 Views

Cavalcada dels Reis Mags a Sant Fruitós de Bages

14 de gener de 2019
1032 Views

La cavalcada dels Reis Mags 2019 va portar a més dels regals pels infants santfruitosencs, un obsequi sorpresa per a l’Ajuntament: un trenet l’“Express d’Orient”, que a l’arribada a la rotonda del pavelló municipal, fou presentat a la gentada que esperava a Ses Majestats, mentre esclatava un castell de focs i coreografia dels seus carboners. Les carrosses eren acompanyades per un grup de genets, un esquadró del Armats de Manresa, i un grup de tambors.

El seguici real va realitzar el tradicional recorregut que prepara la Comissió Cavalcada Reis, que arribant per la carretera de les Brucardes, segueix cap el parc del Bosquet, on els Mags van adorar a l’Infant Jesús en el Pessebre Vivent, mentre la Coral Infantil, dirigida per Anna Mª Riera interpretava nadales. Es continuà cap a la Casa de la Vila, on els tres Reis foren rebuts per l’alcalde Joan Carles Batanés, que en el balcó de l’ajuntament els hi lliurà “la clau del poble”, i la nena Ada Gannau i el nen Jan Planas, en representació dels nens santfruitosencs van fer les peticions als Reis, que van saludar als ciutadans que omplien la plaça de la Vila.

La cavalcada va finalitzar el seu trajecte al Cobert de la Màquina de Batre, on els Reis hi van instal·lar els seus trons, i tots els nens i les nenes que ho desitjaren podien saludar a Ses Majestats.
Tothom qui va voler va poder combatre el fred amb el vi calent, brou, te, xocolata i coca que s’oferia gratuitament.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com