0 Shares 1038 Views

Bernat Quintana amb “viejo amigo Cicerón” al Romea de Barcelona

29 d'octubre de 2019
1038 Views

Després de la seva estrena, l’estiu passat, al Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida, arriba a l’escenari del Teatre Romea de Barcelona, l’obra de Ernesto Caballero, “Viejo amigo Cicerón”, sota la direcció de Mario Gas, interpretada per Josep Maria Pou, Bernat Quintana i Miranda Gas.

“Viejo amigo Cicerón” és una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà, Marc Tul·li Ciceró protagonista destacat de les intenses lluites i les violentes transformacions esdevingudes en el segle primer anterior a la nostra era. Josep María Pou és Ciceró, personificant la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques en les més adverses circumstàncies. Bernat Quintana en el paper de Tiró, el seu incondicional secretari, i Miranda Gas interpreta a Túlia, la seva estimada filla.

Gran treball dels tres actors, en un obra “clàssica”, però que també dóna resposta a problemes actuals.

Segons comentava Bernat Quintana, Tiró va recollint el testimoni de Ciceró i l’acompanya durant tot el seu recorregut vital: “Hi és escoltant-lo, admirant-lo i en alguns casos contraposant-se a ell en unes escenes on hi ha una dialèctica molt interessant i potent, que estableix un diàleg entre el passat i el present. Coses que es discutien llavors, les escoltes ara i tenen moltíssima vigència”.

Val la pena veure aquest “Ciceró”, que es representa en castellà, fins el 10 de novembre a Barcelona.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com