0 Shares 252 Views

Atletisme: Medalles per M. Serra, Jan Díaz, Èlia Rius i Pau Santanach al campionat de Catalunya Sub-20 i Sub-23

29 de juny de 2023
252 Views

El passat cap de setmana es va disputar a les renovades pistes de l’estadi municipal de Palafrugell –Baix Empordà-, el Campionat de Catalunya de les categories Sub-23 i Sub-20, amb una destacada actuació dels atletes santfruitosencs Martí Serra Prat, Jan Díaz Basullas, Èlia Rius Pedra i Pau Santanach Pintó, que aconseguiren 2 medalles d’or i 2 de bronze.

Resultats Sub-23:

Èlia Rius (GEiE Gironí), tercera en la prova del triple salt amb 10,81 mts.

Pau Santanach (Avinent Manresa) tercer en Pes (7,60Kg.) amb un registre de 10,98 mts. i sisè en Disc (2 Kg.) amb un tir de 31,32 mts.

Resultats Sub-20:

Martí Serra (Avinent Manresa) primer en la Perxa, en superar el llistó al 4,90 mts.

Jan Díaz (Avinent Manresa) primer en el salt de Llargada, amb 7,10 mts.

Glòria Amella Uroz (Avinent Manresa) fou setena en la cursa del 400 mts. lliures amb 1:04:08.

També a les pistes de Sabadell, es va disputar el Campionat català de la categoria Sub-18, participant-hi l’atleta santfruitosenca Mar Santanach Pintó, a la prova de Martell (3 Kgs.), sense sort, ja que al realitzar nuls els primers tres salts, no va poder passar a la final.

Igualment, a les pistes del Complex Esportiu Municipal Mar Bella de Barcelona, va tenir lloc el XVII Míting Català de Veteranes i Veterans. L’atleta Salvador Amella Lòpez va guanyar la prova de salt d’Alçada, al superar el llistó dels 1,62 mts.