0 Shares 886 Views

ASFE SANT FRUITOS 69 C.B. CIUTAT VELLA 47

3 de gener de 2020
886 Views

Crònica del partit disputat entre l’ASFE SANT FRUITOS 69 i el  C.B. CIUTAT VELLA 47

Jugadors:
A.Olvera, P. Morales, P. Muñoz, A. Soldado, E. Cirera, M. Costa, V. Rodríguez, A. Cañizares, A. Franco, O. Vilarmau, M. Rodríguez, M. Fontanet.

Crònica:
El Sots25 de l’ASFE Sant Fruitós va mantenir la seva imbatibilitat en aquesta temporada, no sense patiment, davant un dur CB Ciutat Vella.

Els barcelonins es van mantenir dins del partit durant molts minuts, amb un atac ordenat i una defensa sòlida, que no permetia als fruitosencs imposar el seu joc ràpid i alegre que habitualment li dóna bons parcials.

Així doncs, s’arribava al descans amb un petit avantatge pels visitants, 26-29 i no massa bones sensacions de joc per als locals.
El tercer període i l’inici de l’últim quart mantenia la tònica, amb alternances al marcador, però de pocs punts. En el minut 33 de partit, finalment, l’ASFE es despertava i aconseguia imposar la seva major qualitat i amb un parcial de 19-0 trencava un partit que va ser més difícil del que marca el resultat final.