0 Shares 1044 Views

Art, Tecnologia, Esports i Música a la Setmana Jove de Sant Fruitós

19 d'octubre de 2018
1044 Views

Entre el 8 i el 13 d’octubre, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va organitzar, juntament amb els joves del municipi, una nova edició de la Setmana Jove.

La primera proposta realitzada, dilluns a la tarda, va ser el taller d’impressió 3D, de la mà de l’Associació Juvenil Social Lovers, en el qual els i les participants van dissenyar peces en tres dimensions i se les van poder emportar a casa.

Dimarts i dimecres vam posar el focus en l’art i la creativitat, amb la pintada d’un mural participatiu a la Carretera de Vic. Aquesta activitat es va emmarcar dins un projecte comarcal, anomenat “+ART”, que promou l’ús de l’art com a eina per a la dinamització juvenil i per enviar una imatge positiva de la gent jove del Bages.

Si voleu veure aquesta obra d’art, feta amb la col·laboració de l’artista local Clara Oliveres, podeu trobar-la al costat de l’edifici de l’Ajuntament.

El dia 12, divendres, va tenir lloc la novena edició del torneig de 12 hores de vòlei. Els 10 equips participants, tots ells mixtes, es van trobar al Pavelló Municipal d’Esports entre les 11:30 h del matí i les 21:30 h del vespre, per gaudir de l’esport en aquesta jornada festiva.

Finalment, vam poder gaudir, dissabte a la nit, del concert de Txocan’s (grup de música creat per joves de Sant Fruitós de Bages) i La Otra & Las Locas del Co., seguit per l’actuació dels nostres “DJs residents”: DJ Kandish i DJ Berna.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com