0 Shares 163 Views

Aquest mes de març els alumnes de sisè hem estat realitzant molt tallers i xerrades diverses: Monsenyor Gibert

29 de març de 2023
163 Views

El dijous 9 de març vam tenir la visita de dos pagesos que ens van explicar quina és la importància de la feina d’un pagès dins  les nostres vides diàries. Tot va començar amb aquestes preguntes: Quants cops al dia necessites un pagès? Saps d’on provenen els aliments que consumeixes? Ets respectuós amb l’entorn agrari? Per què és important l’etiquetatge dels productes?

Un cop t’hagis fet aquestes preguntes t’adonaràs  de  la importància del paper dels pagesos.

Fem sabó amb oli reciclat? aquest és el taller que vam fer el  passat dimarts 14 de març.

Des de la Culla de Manresa ens van ensenyar com ho podem fer per a obtenir pastilles de sabó a partir d’oli reciclat. Va ser molt divertit i interessant perquè ens vam vestir de científics amb guants i  ulleres de protecció i vam fer servir un producte químic que ens va ajudar a veure una reacció química tèrmica molt interessant.

Ara tenim els sabons a l’escola i cada dia els hem d’anar girant perquè s’assequin i d’aquí  un mes ja els tindrem en perfectes condicions per a fer-los servir.

Ha estat una experiència molt interessant.

Per últim, el dijous 16 de març, des de la Diputació de Barcelona, ens van fer una xerrada sobre les xarxes socials. L’activitat té l’objectiu de conscienciar als més joves sobre les conseqüències de l’ús intensiu i irreflexiu de les xarxes socials, i la quantitat de dades personals que s’emmagatzemen sobre cadascun de nosaltres.

La setmana que ve farem fer la xerrada sobre l’abús sexual infantil, ja us explicarem com ens ha anat. Arreveure.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com