0 Shares 905 Views

Alba Victòria Nadal participarà al festival benèfic “Girona en moviment”

26 de juliol de 2018
905 Views

La ballarina santfruitosenca Alba Victòria Nadal participarà el diumenge 9 de setembre en la gala benèfica Ballarins catalans que es celebrarà al Teatre Municipal de Girona dins el festival benèfic «Girona en moviment», que organitzen la  Fundació Oncolliga i l’Associació Cultural David Rodríguez.

El festival es va presentar en una roda de premsa amb la participació de la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, el ballarí gironí David Rodríguez, impulsor de la iniciativa, que va intervenir per videoconferència des d’Stuttgart (Alemanya), i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

El festival neix després d’una primera experiència de dansa solidària que va tenir lloc l’estiu passat, quan l´Oncolliga i David Rodríguez van unir esforços per organitzar les gales Ballarins de Girona, junts contra el càncer, al Teatre de Bescanó. En aquelles dues gales es van recaptar 7.500 euros per al projecte del banc de perruques i el servei de psicooncologia que ofereix l´Oncolliga.

Del 6 al 9 de setembre es celebraran a Girona diferents activitats relacionades amb la dansa, i es clourà el diumenge 9 de setembre al Teatre Municipal, amb la gala benèfica Ballarins catalans junts contra el càncer, amb actuacions del mateix David Rodríguez, Marc Balló, Virginia Joëlle López, Tess Buck Gili, Alba Victòria Nadal, Yvone Slingerland, Carlos Rome-ro, Roger Cuadrado, Debora Maiques, Aleix Mañé, Alexandra Urcia i Anna Roura.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com