0 Shares 270 Views

AGRAÏMENT COMUNITAT EDUCATIVA DE SANT FRUITÓS DE BAGES CURS 2020-2021

28 de juliol de 2021
270 Views
Per: AJSFB

En el passat Consell Escolar Municipal es va decidir fer públic un agraïment a la comunitat educativa de Sant Fruitós de Bages formada per personal docent, famílies, personal no docent, personal municipal, infants i joves que ha realitzat un gran esforç per tirar endavant un curs 2020-2021 que es presentava molt complicat i que pocs confiaven poder acabar amb normalitat.

El curs ha arribat a la seva fi i és el moment de fer un balanç de la feina que s’ha dut a terme durant tot el curs perquè el centres educatius del municipi continuessin oberts cada dia, malgrat les restriccions per la pandèmia i els entrebancs que el virus ha anat posant en el camí.

És important destacar que les escoles s’han pogut mantenir obertes dia a dia gràcies a l’esforç col·lectiu de tota la comunitat educativa, que al llarg d’aquest curs ha hagut d’adaptar-se a les noves restriccions que s’han anat modificant a mesura que avançava l’alerta epidemiològica. Han estat mesos de treball intens, de planificació, de redistribució dels espais, alumnes i mestres, d’horaris d’entrada i sortida, dels patis, del menjador, les extraescolars … així com la gran tasca del personal de neteja dels diferents centres que ha hagut d’augmentar considerablement el seu esforça i dedicació.

El curs 2020-2021 s’ha desenvolupat, no sense les dificultats pròpies de la complexa situació sanitària que estem vivint, amb les màximes condicions de seguretat.

És per això que es vol reconèixer i agrair la tasca de tota la comunitat educativa per l’esforç, treball, constància i dedicació de totes les persones que la formen i desitjar que tots ells gaudeixin d’unes vacances més que merescudes que els permetin agafar aire i força pel proper curs.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com