0 Shares 424 Views

AGRAÏMENT COMUNITAT EDUCATIVA DE SANT FRUITÓS DE BAGES CURS 2020-2021

28 de juliol de 2021
424 Views
Per: AJSFB

En el passat Consell Escolar Municipal es va decidir fer públic un agraïment a la comunitat educativa de Sant Fruitós de Bages formada per personal docent, famílies, personal no docent, personal municipal, infants i joves que ha realitzat un gran esforç per tirar endavant un curs 2020-2021 que es presentava molt complicat i que pocs confiaven poder acabar amb normalitat.

El curs ha arribat a la seva fi i és el moment de fer un balanç de la feina que s’ha dut a terme durant tot el curs perquè el centres educatius del municipi continuessin oberts cada dia, malgrat les restriccions per la pandèmia i els entrebancs que el virus ha anat posant en el camí.

És important destacar que les escoles s’han pogut mantenir obertes dia a dia gràcies a l’esforç col·lectiu de tota la comunitat educativa, que al llarg d’aquest curs ha hagut d’adaptar-se a les noves restriccions que s’han anat modificant a mesura que avançava l’alerta epidemiològica. Han estat mesos de treball intens, de planificació, de redistribució dels espais, alumnes i mestres, d’horaris d’entrada i sortida, dels patis, del menjador, les extraescolars … així com la gran tasca del personal de neteja dels diferents centres que ha hagut d’augmentar considerablement el seu esforça i dedicació.

El curs 2020-2021 s’ha desenvolupat, no sense les dificultats pròpies de la complexa situació sanitària que estem vivint, amb les màximes condicions de seguretat.

És per això que es vol reconèixer i agrair la tasca de tota la comunitat educativa per l’esforç, treball, constància i dedicació de totes les persones que la formen i desitjar que tots ells gaudeixin d’unes vacances més que merescudes que els permetin agafar aire i força pel proper curs.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1703 views
1703 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com