0 Shares 320 Views

Agraïment

21 de setembre de 2023
320 Views

Soc l’Àngels Rovira i molts em coneixeu per l’Autoescola Àngels de Sant Fruitós.  Ja fa anys que, juntament amb el Miquel, el meu marit,  vivíem retirats a la urbanització de les Brucardes.

En l’incendi del  juliol del 2022 se’ns va cremar tot l’interior de la casa i vàrem haver d’anar a viure fora: en principi acollits a casa dels fills, fins que van trobar una  casa de lloguer. El passat juliol, finalment,  ja  vàrem poder tornar a casa nostra.

Vull agrair a totes les persones del poble que es van interessar per nosaltres, que ens van  donat el seu suport, a les quines ens van ajudar a desenrunar la casa els primers dies, i  totes les persones que sempre han estat al nostre costat, a totes elles, els dic, Moltes Gràcies!

 Però, molt especialment, vull agrair a una persona que hem sentit el seu suport, real, des del primer dia, (i d’això ja fa un any). I necessito dir-ho públicament, aquesta persona és en Joan Carles Batanés i Subirana.

 En Joan Carles es va oferir i ens ha fet planos, amidaments, i tots els treball de tècnic d’arquitectura de manera desinteressada, i sempre ha estat per a tot el que hem necessitat, i  cada vegada que el pèrit de l’Assegurança ha fet una visita a la casa, en Joan Carles sempre hi ha estat present.

El meu agraïment no només és per la part material, sinó la seva entrega personal, sempre que l’hem necessitat. En nom meu i de la meva família, puc dir que és persona de paraula que fa el que diu. Moltes gràcies Joan Carles Batanes i Subirana per pensar en aquests dos avis del poble i moltes felicitats pel recolzament massiu del poble de Sant Fruitós que et va donar a les passades eleccions municipals!

 

Àngels Rovira Sensada

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com